Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthRoni
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a Lumia 800 tulajoktól, hogy ti megbántátok hogy ezt vettétek?
Mert nekem jelenleg LG GT 540-em van, és most új előfizuhoz adnának egy ilyen telefont, és az a helyzet hogy eléggé megtetszett.
A környezetemben mindenki sikítva rángatja a kezemet, hogy ne vegyél windows-os telefont mert sírva fogsz könyörögni hogy visszavegyék, csak androidosat vegyél...
Viszont a jelenlegi telefonommal 2 év használat után "meguntam" az androidot, és valami újra vágyom.
És mivel az igényeim nem túl nagyok, úgy gondolom hogy ez a telefon tökéletesen elég lehetne nekem.Amire szeretném használni: Zene,Film,Net,néhány játék de elég ritkán, és fotózni, kamerázni, de ami a legfontosabb az a GPS, és hogy Gyors (!!!) legyen, mert a jelenlegi telefonom néha megőrít a megfagyásaival és akadásaival. Szóval mondhatni alap felhasználásra szeretném, és szeretném ha ez nekem 2 évig telefon maradna.
A felsorolt szempontok alapján tudjátok ajánlani ezt a telefont? Azt tudom hogy a Zune-al lehet szívni ha gépről akarsz másolni cuccokat, illetve hogy nem lehet csak úgy beállítani csengőhangnak a zenédet, illetve küldeni sem lehet más eszközre adatokat "blútússzal", de ennyi kompromisszum még belefér.
Bocsánat a regényért. Véleményetek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest