Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Elektroncsöves Hi-Fi
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Chris0321 #20915 üzenetére
Nézz szét a hardveraprón is azért, hogy mennyiért vesztegetnek szinte tökéletes példányokat. Én mikor legutóbb néztem, akkor láttam ezeket a 15-20K-s árakat, de ennek vagy fél éve. Sőt, ami a röhej volt, hogy egykori csúcsmodellek is voltak 40K körül, vagy alatt. Durva, mennyire "értéktelenek" a Lumiák.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Chris0321 #20913 üzenetére
Szia.
Őszintén? Szerintem ez a típus már olyan szinten bagóért megy, hogy 15K-nál nem nagyon ad többet érte senki. Esetleg 20K, mivel vannak különböző töltőid hozzá.
Persze javítson ki valaki, ha tévedek, de ha nincs póttelefonod az utód mellé, én inkább megtartanám a Lumiát, hátha jól jön még.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
kalozhun100 #20910 üzenetére
bár nem olcsó.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
kalozhun100 #20908 üzenetére
Ha hátlapra gondolsz, akkor aliexpress vagy ebay. Tokot, fóliát szintén.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#40359168 #20892 üzenetére
Hátlapot vagy 8 féle színben kapni aliexpressen, ebay-en, 1-2 ezres tétel. A gyári viszont szerintem jobb minőségű, hajlékonyabb. Persze biztos van utángyártottból is drágább. Előlapnál maga az üveg nem vészes árban szintén, de kijelzőstől szerintem már zsebbenyúlósabb (10-20 ezer körül).
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#81556480 #20867 üzenetére
Én ali-n vettem még egy éve kb., ragasztó nem járt hozzá. Továbbá ha kikapcsolt kijelzővel nézed a telefont, a csereüveg felrakása után már nem olyan szép fekete lesz, hanem szürkés, tehát nem "olvad" bele a képernyő az előlapba. Ettől függetlenül nincs baj vele, bekapcsolt képernyőnél nem veszel észre rendellenességet, viszont a törött üveget leszedni nem egyszerű, az enyémen meg is karcolta picit a kijelzőt.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
zolikaDB #20734 üzenetére
Ha FM rádióra vágysz, akkor azt azért elmondanám, hogy a 735-ön Win10 esetén csak külsős appal működik, a gyárit legyalulták valamiért. Egyébként meg pocsék a vételi minősége, nekem állandóan recsegett az adás több fülessel is. A Sony telefonokban viszont eddig mindig jó volt a rádió, amiket próbáltam, akár belépőszint, akár felső kategória.
Ha persze netes rádióra gondoltál, akkor természetesen a 735 sem jobb/rosszabb más telefonnál.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
zombinyul #20726 üzenetére
ITT nézelődnék a helyedben. Mondjuk többet is eredetinek írnak, az áruk mégis elég alacsony. Meg amire figyelj: ha használnál vezeték nélküli töltést, akkor itt nem mindegyik hátlap tudja ezt (mert a Lumia 730-hoz készültek), de más különbség nincs, ha nem számít ez a funkció, akkor veheted a 730-hoz tartozót is. Szállítási díjra (shipping) is figyelj, a legtöbb ajánlatnál ez ingyenes.
Amúgy furcsa ez a hátlapi repedés, én egy jó barátomtól kaptam ajándékba a telót, zöld színű és finoman szólva ő is ütötte-vágta, leejtette nem egyszer. Ott viszont csak kitört pár darab a gombok környékéről és brutálisan lekopott hátlap (kamera is), de egy helyen sem repedt meg.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
zombinyul #20722 üzenetére
Olyan 3-4$-ért már kapni
Annyi, hogy arra számíts, hogy az eredeti jobb minőségű azért (hajlékonyabb, a gombok jobban járnak és a hangszórórács nincs rendesen kivágva mindegyik utángyártottnál - ez viszont egy fúróval orvosolható, max a rácsozat helyett egy lyuk lesz ott).
De gondolom a drágábbak jobbak minőségre.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Redneck #20364 üzenetére
Az előlapi üveg cseréjét én egy ismerősömmel megpróbáltam, mert az eredeti felső üveg törött volt. Sajnos nem lehetett karcolás nélkül leszedni az LCD-ről a sérült üveget, bár nem lett vészes a sérülés. Így az új üveggel nekem most működik, bár az érintésérzékenység talán egy fokkal rosszabb lett. Valamit valamiért sajnos...
-
Courage_7
aktív tag
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Blue Eagle #20259 üzenetére
A Galaxy S5-tel van egy ligában, ugyanaz a soc, de 2 helyett 3 gb ram. Megkapta a 6.0.1-et is. Off vége
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Blue Eagle #20257 üzenetére
OTA-n persze. Van a családban egy Galaxy S5 (3 éves telefon), amire a legújabb OS a 6.0.1, a security patch-eket meg folyamatosan tolja ki rá még mindig a Samsung. Ellentétben az ugyanennyi idős Sony Z2-mmel, ami a 2016. májusi patchen "ragadt"... sajnos a régebbi modellekkel kevés gyártó törődik.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Blue Eagle #20255 üzenetére
Androidon a biztonsági frissítések olyanok, mint Windowson a havi security patchek. De nem minden telefon kap automatikus biztonsági frissítést, mert mint ahogy az OS frissítése (pl. 6.0.1-ről 7.0-ra) is a telefon gyártójának feladata, így a biztonsági frissítések kiadása is. Tehát nem a Google-é, sajnos.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #20214 üzenetére
Ja hogy ez ilyet is tud... bár nekem mindegy, sajnos kopott a hátlapi kameralencse
-
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #20212 üzenetére
Miben jobb a Lumia Kamera a mostanitól?
-
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #20210 üzenetére
Arról nem tudsz valamit esetleg, hogy miért csinál olyat az appok frissítésénél sokszor, hogy alig pár kB sebességgel tölt le az áruház, de ha elnavigálok a képernyő tetején lévő letöltés ikonhoz (ahol az elérhető app frissítések számát mutatja), akkor "megjavul"? Meg néha értesít, hogy frissültek az appok, néha nem... (legfrissebb stabil build)
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Muerte68 #20077 üzenetére
Csak az előlapi üveg/plexi törött, de a kijelző tökéletesen működik? Elvileg cserélhető, aliexpressen, ebay-en kapni üveget, meg hozzá való szerszámokat (csavarhúzó, ilyen kis műanyag bigyó amivel a plexit elválasztod az érintőképernyőtől) potom pénzért. Én már megrendeltem (az én plexim is törött, így kaptam egy barátomtól), de a cserében én is szívesen várnám mások tapasztalatait, meg hogy kell-e ragasztó is hozzá külön, ill. hogy mi ennek az egésznek a gyakorlata. YouTube-on van pár videó, de a személyes sztori mindig többet segít
Más:
Az nálatok is előfordul, hogy a jack aljzat nem érzékeli mindig a bedugott fülest? Ha kihúzom és visszadugom, akkor sokszor megjavul, de nem tudom, hogy ez egyéni hiba-e.
Meg a hangszóró is elég érdekes. Olyan furcsa dobozhangja van. Az enyém mintha be lenne nyomódva kicsit, de nem tudom, hogy az okozza-e ezt a furcsa mély hangzást.
Nálam a kamera üvege is kopott, emiatt totál homályos képeket készít, nem bír fókuszt találni (érdekes, mert közeli tárgyaknál meg nincs baja a fókuszálással). Ez az üveg szerintetek cserélhető? Erről semmit nem találtam.
Bocs a hosszú monológért, de minden tapasztalat érdekel -
Courage_7
aktív tag
válasz
metalstorm #20072 üzenetére
Neked is köszönöm szépen!!
-
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #20070 üzenetére
köszi
-
Courage_7
aktív tag
válasz
metalstorm #20068 üzenetére
Ez a Sailfish Sony Z2-re is van?
-
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #19973 üzenetére
Csupa jó hír
Mindenesetre nálam is vicceskedik asztali fronton a 10,az időjárás appal is.
Egyébként Facebook messenger alatt nem ajánl néha szójavaslatokat. De ez kiküszöbölhető úgy, hogy ujjhúzós bevitellel írsz (swipe talán a neve). Mondjuk csak hobbitelefonként használom, de mégis zavaró. -
Courage_7
aktív tag
válasz
this is life #19968 üzenetére
Én abban reménykedek, hogy az alapvető hibákat javítják (pl. billentyűzet néha nem ajánl szójavaslatokat, néhány csempe nem képes frissülni, esetleg a gyári fm rádiót visszarakhatnák stb.), de akkor lehet, hogy ebből se lenne semmi
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Luck Dragon #19959 üzenetére
Gondoltam...
Tényleg teljesen szétcseszik a mobilos Windowst... -
Courage_7
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy lesz-e Win 10 alkotói frissítés a 735-re?
[link] az itt olvasottak ugyanis eléggé rosszat sejtetnek... (utolsó két bekezdés, bár a cikk is tartalmas)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- The First Berserker: Khazan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest