- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
rbertkrl #13251 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű. Könnyen át lehet majd portolni tudomásom szerint, de a google saját gyártású alkalmazásai már nem mennek majd. Erre emlékszem, de igazából amire én használom a Lumiát arra már most is megvan minden amire szükségem van. Ez általában Onedrive, Here navigáció (bár a nyáron klímás autóban is többször kikapcsolt navi közben, de pl egy 630 nem), email.
Kíváncsian várom majd a csúcs wp telefonokat,mert ha jók lesznek és a w10 is jól működik,akkor otthagyom az ios-t. -
madamka3
csendes tag
válasz
rbertkrl #13216 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy minden tekintetben más kategória az Iphone, jelenleg nem is engedhetem meg magamnak, de az az egy telefon amiről szinte csak jókat hallok. Azért kérdeztem meg mert még nagyon nem ismerem a WP-t és nem szeretnék felesleges pénzt kidobni egy ismeretlen telefonra, de amit eddig írtatok róla az elég biztatóan hangzik.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
rbertkrl #8816 üzenetére
Nah, valamit észrevettem!
Elöljáróban annyit leszögeznék, hogy ha Ti is ezt látjátok, és ez zavar benneteket, akkor menjetek el orvoshoz!
Nem állítottam el semmit, csupán azt csináltam, amit írtál, hogy a csempeoldalt húzom balra-jobbra.
Balra semmit nem látok, viszont jobbra igen, de ezt is csak pár csempénél, nem mindnél.
Gondolom ez a fekete utánhúzásának a jelensége.
Levettem kicsire a fényerőt, akkor valóban jobban látszik.
Viszont, ha nem koncentráltam volna kifejezetten valami elszíneződésre, akkor kizárt, hogy erre valaha is felfigyeltem volna.
Én max fényerővel használom a telót.
Ugyan ezt a jelenséget viszont a wifi menüben nem tudtam reprodukálni, így kicsit bizonytalan vagyok, hogy valóban ez-e Ti problémátok is.
Amúgy erre tényleg soha nem figyeltem volna fel magamtól, így ezt csak az találhatta meg véleményem szerint, aki direkt ezt kereste. Ezzel bőven együtt lehet élni. -
bandiie
aktív tag
válasz
rbertkrl #8816 üzenetére
Na megsasoltam én is ezt a lilásodást. Nekem is ilyen, sőt nekem még max fényerőn is látszódik, ráadásul a csempék alkalmazáslista felőli szélén is.
De most komolyan, hihetetlen hogy emiatt rinyáltok itt. Eddig is szürkén volt a témaszín, észre sem vettem még nem kerestem.
Szóval aki emiatt filózik hogy vegyen-e ilyen telefont, az nyugodtam vegye meg, nagyon szép ez az amoled kijelző! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest