- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.david94
tag
válasz
janes1976 #13274 üzenetére
Én augusztus közepén vettem euronicsba függetlenül 60-ért, és az állványos töltőt adták hozzá grátiszba, amivel szerintem azért nem jártam olyan rosszul.
A vezeték nélküli töltő is hasznos, én autóban is használom a telefont nem is keveset, vagy a tartóba szerkesztek be valami qi töltőt, vagy nézek valami olyan töltőt amibe benn van. Meg a hűtőre is akarok tenni ilyen töltőt, csak egy lap az egész, a hűtőn szokott lenni a telefon napközbe ha itthon vagyok, nem hurcolom magammal a lakásba, hát akkor töltődjön, és van terítő is, tehát észre se lehetne venni.
meg még vannak ötletek a fejembe, csak hát meg kéne valósítani.Más: Ugye van a telefonba NFC, én nézegettem ilyen NFC matricákat, hogy ráragasztod az asztalra, ajtótokra akárhova, beprogramozod, telefonnal elmész elötte/telefont ráteszed, és magától neked beteszi rezgőbe, mobilnetet be, wifit ki vagy forditva, bluetooth bekapcsol és még sorolhatnám. Igaz ezt androidos telefonokra mutatta, a wp is képes ilyenre? már nem tudom hol olvastam ezeket, nem igazán mélyedtem bele akkor sem, de érdekel a dolog, itt is élképzeléseim azok lennének, csak az a fránya megvalósítás
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest