Hirdetés
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
AMD Power #8823 üzenetére
Ahhoz milyen van?
(#8825) schumy1
Nekem egy kicsit soknak érződik a magas a sony-val. Sennheiser HD202-vel van meg az a szint ami megfelel a füleimnek. De hát nem járhatok abban mindenhová. Lehet alá lőttem a dolognak azzal az olcsó sony-val.
Sony-val egy Edda 1. album-on lévő számok nagyon gyengén szólnak, míg egy ladánybenénél van azért valamennyi basszus, fejhallgatóval már teljesen jó.(#8826) Simtu
Neked milyen az a sennheiser? Lehet inkább gyűjtök olyanra, sony-t meg eladom vagy nem tudom, de a Hd202-vel elégedett vagyok.Kijöhetne egy frissítés amiben ketté szedik a multimédia és rendszer hangerő szabályzást, meg hogy bekapcsolás után maradjon a csengőhangerő 30-ason.
(#8827) Devas
Két klikket is érezni, 1 halkabbat ami a fókuszálás, lejjebb nyomva erősebb klikk meg a fényképezés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell asztali gépek
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest