- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Nekem sincs semmilyen bajom a telefonnal, nincs torzítás, fagyás, semmi! És szerintem annak a sok embernek sem akinek ilyenje van, csak épp régóta nem írnak a topikba.
Egy "bajom" van a telefonnal, tegnapelött leejtettem 8 hónap után először, zsebből kivéve egy betonpadlóra és pont a jobb alsó sarkára esett a krómos csíkra! Hál' istennek csak ott sérült meg, mivel azt tudom cserélni. Amúgy esés után darabokra esett -hátlap, akku...- de hangos szítkozódások közepette gyorsan összeraktam és azóta semi baja (kopp,kopp...) nem lötyög, nem recseg semmi!
Szóval tud valaki egy olcsó, új, gyári fekete előlapot, ami nem 7k forint?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest