- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Elhiheted, ellenőriztem, ennyire nem vagyok hülye, ez volt az első dolgom vásárlás előtt, de nem volt választásom. Ezért írtam - immár írom harmadszor -, hogy a Nokia-szalonbeli árat csengettem ki a telefonért. Közvetlen a megjelenéskor persze nyilván magasabb volt a bolti ár, de az is csökken folyamatosan és amikor megvettem (jóval a megjelenés után), akkor bizony megegyezett a szolgáltatói ár a bolti új árával.
Most miért maszatolsz? Nem a SIM-lock jogosságát kérdőjeleztem meg, persze, hogy annak meglétéről tudomásom volt, ezt egy ötéves gyerek is tudja. Nekem a firmware-frissítések kiadásának hátráltatásával, olykor kiadásával van bajom, ami a szolgáltatófüggő telefonokat jellemzi. És ennek jogosságát ha belegebedsz sem fogod tudni igazolni, mert az a szolgáltatóhoz kötött telefonokhoz is ugyanúgy jár, mint bármelyik függetlenhez. Semmilyen szerződésben nem írsz alá semmi olyasmit, hogy a gyártói szoftverfrissítéseket ne tudnád igénybe venni, egyetlen gyártó sem adna ilyen feltételekkel készüléket a szolgáltatónak, de ezt Te magad is nagyon jól tudod. De hagyjuk, unom ezt az egészet, vitatkozni tényleg csak ész érvekkel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest