Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz col #1508 üzenetére

Elhiheted, ellenőriztem, ennyire nem vagyok hülye, ez volt az első dolgom vásárlás előtt, de nem volt választásom. Ezért írtam - immár írom harmadszor -, hogy a Nokia-szalonbeli árat csengettem ki a telefonért. Közvetlen a megjelenéskor persze nyilván magasabb volt a bolti ár, de az is csökken folyamatosan és amikor megvettem (jóval a megjelenés után), akkor bizony megegyezett a szolgáltatói ár a bolti új árával.

Most miért maszatolsz? Nem a SIM-lock jogosságát kérdőjeleztem meg, persze, hogy annak meglétéről tudomásom volt, ezt egy ötéves gyerek is tudja. Nekem a firmware-frissítések kiadásának hátráltatásával, olykor kiadásával van bajom, ami a szolgáltatófüggő telefonokat jellemzi. És ennek jogosságát ha belegebedsz sem fogod tudni igazolni, mert az a szolgáltatóhoz kötött telefonokhoz is ugyanúgy jár, mint bármelyik függetlenhez. Semmilyen szerződésben nem írsz alá semmi olyasmit, hogy a gyártói szoftverfrissítéseket ne tudnád igénybe venni, egyetlen gyártó sem adna ilyen feltételekkel készüléket a szolgáltatónak, de ezt Te magad is nagyon jól tudod. De hagyjuk, unom ezt az egészet, vitatkozni tényleg csak ész érvekkel lehet.

Új hozzászólás Aktív témák