Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Még nem néztem annyira meg, de vannak amúgy olyan programok amik erre felmennek és passzol a felbontása?
Eddig is tetszett a telefon, de hogy használgatom egyre jobban
találomra rátettem 2 divx-et mindkettőt vitte a gyári player...Az érintőképernyő és gombsor együtt a legjobb párosítás szerintem...
A fóliát még nem szedtem, eddig nem találtam nyomát, hogy gorilla glass lenne rajt...
-
lcee79
addikt
T-mobile, sima készülék upgrade, 3500-at engedtek el (vmire, nemtom..
a 70-ből
Úgyhogy ~66500 ft volt (19500 ft kezdőt fizettem és ~3900 ft lesz havonta 1 évig)
Meg felajánlott az eladó egy 500 ft-os netet, amiben kemény 30 MB letöltés van, ha elfogy, akkor belassul (asszem 32 kbájt/sec-re) de nincs túlforgalmazás, tehát végül is korlátlannak nevezte
Ennyi. -
lcee79
addikt
Már az nem jellemző annyira hogy belenyúlnak a szoftverbe mint régen.
Én cégesben vagyok mindenképp t-mobilos kártyát teszek bele
Tehát nekem nem is éri meg függetlenül venni...
De mindenesetre az E6-os megvettem ma reggel
Még tanulgatom a dolgokat rajt
De eddig tetszik, symbianom volt eddig is, úgyhogy elég ismerős a menü, és a beállítások is
Most épp azt nem tudom hogy zenéket amik a kártyán vannak miért nem akarja megtalálni...
Volt rajt pár csengőhang is azokat berakta a médiatárba, a zenéket meg nem...ui: újraindítottam a telefont, és most megtalálta őket...
úgy látszik vmi nem tetszett neki elsőre. -
lcee79
addikt
Ha nincs benn vmi beállítás akkor szerintem semmi...
Meg kell várni míg lesz olyan verzió ami ekkora felbontást szeret, vagy direkt E6-osra írták (vagy ilyesmi)
Tesztben is írták hogy sok program nem épp erre a felbontásra íródott, és aminél számít a felbontás az vagy rosszul jelenik meg, vagy lehet hogy el sem indul... -
lcee79
addikt
válasz
wertigo1984 #405 üzenetére
Én már döntöttem mindenképp megveszem E6-ost
főleg hogy ez már kapható és jó áron meg tudom vásárolni...Maradok ennél...
Gondolkodtam én már mindegyik telefonon ami a piacon van
Először androidos telefont akartam, de ami tetszett drága, ami meg nem tetszik ugye olyat nem veszek
Aztán WP7-es telefonok... vártam hogy kijöjjön a mango, de úgy gondolom még azzal sem kiforrt...
Aztán ugye van még a blackberry, amiből a mostani t-mobilos kínálatból nem annyira tetszik egyik sem, az újak meg még nincsenek...(és a 9900-as nem is lesz szerintem túl olcsó)
Persze még az iPhone 5 is átfutott az agyamon..
de ha jó lesz ha nem, olcsó biztos nem...
tehát maradt az eredeti terv ami amúgy is legjobban tetszett egy fekete E6-osRemélem meg leszek vele elégedve
Nem sokára remélhetőleg jön rá a Belle is.Aztán a szép új telefonommal meg majd követem hogy mire jutnak a nokiáék és társai a WP7 oprencerrel
-
lcee79
addikt
Elolvastam A digitális fókusz, azaz az EDOF kamera titkai című cikket
Azon kívül, hogy makróra nem lehet használni, azon kívül nekem úgy tűnik mintha ez egy teljesen jó technika lenne. Mobilra szerintem pont ez kell...Makrózni meg szerintem egyik mobillal sem lehet jól...
De ha hirtelen valaki le akar fényképezni egy érdekes és főleg mozgó objektumot/embert akkor ezzel legalább élvezhető képet kap... (ha jól értettem a cikket)
-
lcee79
addikt
válasz
wertigo1984 #368 üzenetére
E6 akkor ez alapján megér 66500-at.
Még megvárom a milyen hírek jönnek az IFA-ról a héten
holnap kezdik
Ha semmi olyan nem jön ki akkor megveszem ezt.. -
lcee79
addikt
T-mobilnál lement az ára....
2 éves előfizetés esetén 85.000-ről lement 70.000-re...
Megjött végre az eszük -
lcee79
addikt
Most néztem hogy a 640*480-as felbontás egy 2.46 colos kijelzőn az 325,2 PPI
és ezt annyira nem nyomatják sehol (pedig azért elég komoly szám ebben a szegmensben)
Az Iphone a 329,65-el a legnagyobb ami létezik, ha jól tudom...(azt eléggé kiemelték sok helyen)Szerintem az E6 a második legjobb talán...
Legtöbb telefon főleg Nokia esetében kb 200-250 PPI közt van maximum...
Szóval ez is egy jó érv mellette, szerintem legalábbis
-
lcee79
addikt
válasz
silentkiller #335 üzenetére
"A legtöbb embernek a symbian a "bóvli" (de nem akarok egy morális vitát kezdeni)."
Igazából a 2 rendszerről (tisztelet a kivételnek) olyanok szoktak véleményt alkotni sok fórumon akik még sosem látták az egyiket és a másikat istenítik vagy épp fikázzák.
Nekem volt windows 6.5, symbian, és android is...Mindegyiknek vannak
Mindegyiknek vannak előnyei hátrányai, de az a lényeg hogy összességében melyik tetszik a legjobban, mert ez subjektív...pl mondjuk 6.5 ös windowsra van a legfullosabb Igo skinezhető, millió beállítás stb, androidos az ehhez képest egy játékszoftver...
Android a market miatt jó főleg, azért sok szemét mellett van fenn jó progi is
symbian nekem stabilabb mint android. Van amit az android még nem teljesen tud, vagy próbálkozik, Symbian meg már 2000-ben is tudta...
De most hogy megjelent a belle symbianra ez már félig android....
szóval aki ez miatt nem választotta annak most már ez sem akadály."Optikai trackpad ami nagyon lemaradt az E72 után az E6-ból (szerintem)"
Érintőképernyő mellett én sem értem mi szükség lenne rá.
Samsung nálam valahogy mindig olyan, hogy képen jobban fest mint élőben (kínai gagyi hatás) szóval Samsung márkát hanyagolom én már...
-
lcee79
addikt
Mondjuk szívesen vennék telefont most, de ez ennyiért sok,
Persze lehet hogy érdemes megvárni a szeptember október környékén érkező telefonokat... Vagy az azokkal együtt járó áresését a mostaniaknak
Mivel én nem akarok android oprencert (ha lehet) és nem akarok pénzt költeni sem lg sem samsung telefonokra (nem tudom miért terjedtek el annyira, nekem nem jönnek be...) és Sony Ericsson sem jön be
Minimum HTC vagy Nokia. (Windows Phone 7.5-ről sokat várnak, azt lehet hogy még kipróbálnám, de a mostani 7.-esek sem túlságosan felhasználóbarátok)
esetleg ajándékba elfogadnék egy iPhone 5-öst is, de ugye ezt senki nem fogja felajánlani ezért nem lesz olyanom sem -
lcee79
addikt
Sajna t-mobil nem lefele viszi az árakt hanem felfele
multkor pont egy másik fórumban soroltam fel kb 5 telefont aminek felfele ment az ára az előző héthez képest, de a Galaxy S2 2 évre 140.000 az már nevetséges...
függetlenül minden garanciával is sokkal olcsóbb már...Szóval 2 évre szolgáltató függőben jóval olcsóbban szeretném megvenni.
De mivel megkérdeztem a GSMline 66.500 ft-os ajánlatát, először is csak telefonon akarnak válaszolni, e-mailben nem nagyon... Nem tudom mi okból.
De annyit megírtak, hogy az angol nyelvű és 1 év gari...
Tehát nem vettem meg, ha fullosan lenne annyi, akkor elgondolkodtam volna rajt.ui. Vettem én már drágábban is használt készüléket külföldről behozottat, nem is volt semmi baja, de most már nem ilyen vagyok, rendes boltban vásárolt terméket akarok, és t-mobilos vagyok ezért örülnék vmi kedvezménynek...
-
lcee79
addikt
40.000-be kerülne t-mobilnál 2 évre egyből megvenném
85-ért nem fogom sajna...
Pedig jelenlegi telefonok közül még ez tetszik a legjobban...(összes telefont beleértve)
De ennyit nem ér meg szerintem. -
lcee79
addikt
Van pár dolog a tesztekben amit nem értek...
1. Miért olyan jó az androidos telefonok értékelése, ha utána tele van a fórum 23000-1 millióhozzászólással 2 hét alatt hogy ez se jó meg az se....
2. Symbian-os Nokia telefonoknál általában a gombok hosszan nyomva extra funkcióval bírnak, azt miért nem teszik bele a videóba, szerintem jobb minősítést kapna a telefon, ha minden specifikáció be lenne mutatva, főleg ha valaki ilyen tesztek alapján dönt a vásárlásról...
3. Symbiannal az a baj, hogy.... mi is?Nekem E51-em nem fagy le (mondjuk hogy 2007 dec-ben vettem és nem jellemző hogy vmi baja lenne a programok futásának) (mondjuk ez androidos telefonokról nem mondható el...)
nincs rá sok letölthető és egyben értelmetlen használhatatlan program, viszont van rajt gyárilag sok jó ami kell a mindennapokban... -
lcee79
addikt
Hi!
Akinek van itt ilyen telója attól kérdezném:
Van vmi probléma vele ami nem tetszik benne?
(leginkább telefonálás sms, kevés gps, naptár funkció legyen jó, netet nem nagyon használom ki, mivel mindigl gép előtt vagyok...)
Tetszik a teló kinézetre meg amit olvastam róla, eddig symbianos telefonom volt/van (e51-es nokia )
GSM-lineban 66 .480-ért van (t-mobilnál valamilyen oknál fogva függő verzió 85.000... nem akarják eladni vagy nem tudom...)
Szóval érdekelne vmi felhasználói vélemény
ja és zenelejátszás ugye gyári szoftverrel nem olyan mint a mostaninál, hogy egy adatbázisba rak mindent és névsorba lejátssza... (így track-elt mixek lejátszása ugrik. Most ezt csak coreplayerrel tudom megoldani)Esetleg videó lejátszásban: ha simán ráteszek egy divx-et viszi, vagy kell progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest