Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
old rocker #1120 üzenetére
Nekem a mail for exchange halt meg rajta, egy ideje már nem hajlandó online módban semmit sem csinálni. A log-ban van valami értelmetlen üzenet, de kb. ennyi. Új verzió telepítésekor meg elhasal, szuper.
-
válasz
szelidorzo #1047 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy egész izmos proci van az E52-ben és mégis eszméletlenül lassú a Garmin rajta. Kb. használhatatlan az egész.
-
-
-
válasz
old rocker #713 üzenetére
Nekem is ez a verzió, és Made in Finland. Szóval szerintem az ég világon semmi különbség a szállítmányok között, csak fele hibás, a másik fele meg nem. Ennyi.
-
No, én is beszereztem ma egy ilyen csodát, és igazából teljesen elégedett vagyok. Nagyon szuper telefon, persze vannak gyerekbetegségei ahogy már sokan írták. A lefagyás/újraindulás elég gyakran előfordul, bár szerencsére nekem csak videólejátszás közben, bár akkor 10-ből 9 alkalommal. Reméljük ezt majd javítja valamelyik firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest