- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Ugyan, fel se vedd... ha az anyámmal létesítendő, a jelenlegi tudományos és jogi álláspont figyelembe vételével perverz, vérfertőző és fajtalannak minősülő, szexuális kapcsolatokra uszító felhívásokat, amelyeket életem során kaptam, figyelembe vettem volna, anyám, ha élne, minden este a bokáig letolt bugyiban várna az ajtóban...
-
old rocker
veterán
Már meg is írtam, vár megjelenésre...
Joe bácsi, mellesleg én nem szereltem fel magam valami szuper világító órával az éjszaka sötétjének esetére, ha felébredek, meg tudjam nézni, hogy kínos életem aznapjának (éjszakájának) hanyadik óráját élem; a video, illetve az LG hard disk rögzítő óráját használnám erre a célra, de azok meglehetősen apróak... mert néha előfordul, hogy hajnalban, még az ébresztés előtt felébredek és meg akarom nézni, mennyi a vekker... Ilyenkor jól jön, hogy a kezem ügyében levő telefont (ha off-line-ba van kapcsolva a best profiles-zal, nem pedig kikapcsolva) megnyomom az oké gombnál és máris vakítóan a szemembe ragyog az idő és a dátum. Blinden by the light zuhanok vissza a párnára...
-
zzola
titán
Litium ion akkuk:
- memóriaeffektus lényegében nincsen
- bármikor rá lehet tölteni
- nem igényel formázást
- az első 3-4 töltés után éri el a maximális kapacitást, de nem szükséges a normál töltési időn túl a töltőn hagyni
- elektronikával rendelkezik, amiben túltöltés elleni védelem, rövidzár elleni védelem található, illetve bizonyos gyártók saját szoftverrel látják el az akkut
-nem szabad túlságosan lemeríteni, mert különben tönkremegy
- ha nem használja, néha elő kell venni, és feltölteni
- mindig feltöltve kell tárolni
-nagy hidegben csökkenhet a kapacitásSzerintem mindenképp érdemes tovább tölteni, hisz a maradék ~5-10% csepptöltéssel töltődik fel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest