Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe52
tag
válasz
Joe bácsi #1553 üzenetére
Pld az enyém nem lötyög. T-nél vettem, az eladó kihozott 4 féle készüléket (nem kértem, de mondja, lehessen választani - 5800, 6700 és E52, ill Aréna). De ha kértem volna, biztosan elmegy érte, mert csak felvetettem egy fülest is, már szaladt is a raktárba. Ezért vagyok - mondta. Nyomkodtam, rázogattam őket, az eladó segített. Szóval ilyen is van.
OFF
És nem azokból kerül ki a munkanélküliek serege, akik félvállról veszik a munkájukat.
ON -
old rocker
veterán
válasz
Joe bácsi #1553 üzenetére
de hidd el, ez így van, ahogy korábban leírtam. Nagy a szórás. Ma beszéltem egy kollégám barátjával, 3 hete van e66. Azt mondja, neki nem talál műholdat. Megmondott még valami hibát, meg két fagyást, csak akksi ki volt a gyógyír. Nézem én is: minden faszányosan be van állítva. Mondja a szivar: nemlehet, hogy esetleg a panelházak árnyékolják...? Előkaptam a 6220-ast a zsebből,az volt velem: kb. 6 sec alatt megtalált: itt vagyok, a Zápor - tó csücskénél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest