- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2009 üzenetére
Visszavittem a telefont a Photo hal-ba. Az eladó szerint túl precíz vagyok, de újból felajánlotta az 1 napos telefon cseréjét, amit egyébként be sem kapcsoltam. A cserére felajánlott készülék is kotyogott-lötyögött (hátlap), látta rajtam hogy nem tetszik, így felajánlotta a vételár visszafizetését, amit természetesen elfogadtam. Délután a trémobilnál voltam, ott meg közölték, hogy ma éjfélkor jár le a hűségidőm, így hoppon (telefon nélkül) maradtam.
De elgondolkodtató, hogy belevágjak-e mégegyszer ebbe a telefonba, iszonyatosan sok hiba van benne, és nagyon sok a minőségi hibás. Lehet inkább az E71-et kellene választanom, az legalább fémből van, igazi minőségi darab.
Most látom extremdigaitalnal 70k a telo....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest