- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Shodan #10345 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Mint feljebb is olvastátok, elakadtam a nokia egyik programjával. Közületek egy fórumozó /Karma/volt olyan kedves, és írt nekem egy privát üzenetet amelyet nagyon köszönök neki!! Ez indított el a dolog megoldásában. Majd két napi e-mail ezés és msn-ezés után megoldódott a baj.
Mégegyszer szeretném neki és mindenkinek megköszönni azt a mérhetetlen nagy segítséget ami kaptam!Köszönöm mégegyszer!
Bela5[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Shodan #10575 üzenetére
Jókor vettem észre az előző kérdésedet. Én kipróbáltam, de aztán énis úgy voltam vele, csak parasztvakítás. Lehetett ugyan rendezni is az ikonokat, de nem volt logikusan kezelhető ...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
válasz Shodan #10850 üzenetére
A Quake3 adatfájljai valahova a memóriakártyára
A PIPS-et feltetted? Az is kell.
Az adatfájlok kinyerését és elhelyezését itt találod leírva.Más: ma nagyot csalódtam a Tyrian-ben A negyedik epizód HARVEST elnevezésű pályáján nem jött be a boss Megjelent az energiája, de ellenség sehol
Martin: a sebességre nem tudok mit mondani, ez Window... akarom mondani Symbian. Mindenesetre a mágneses toktól nem lesz semmi baja.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
asadasad22
őstag
ipmart-ról van szó?
q3-at én biztos nem erősítettem meg, hogy megy e51-en, ha valamit megerősítettem vele kapcsolatban, az az, hogy nem megy. q2 az, ami tényleg megy rajta (és ugye q1, de ez már régen is ment)
ha q3-hoz tényleg ezt írják, hogy megerősítettem, valószínűleg valamit nagyon benéztek.
eyébként valaki mintha azt írta olna valahol, hogy a menüje bejön a q3-nak is, de annál tovább mindenféle 3d chip hiányában nem fogsz jutni sztem.. illetve elindulhat talán valahogy, de tuti, hogy élvezhetetlenül lassú lenne.[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
A nofpu_hwa az az inov8-hez van, amiben elvileg van 3D gyorsito, de nincs lebegopontos egyseg. Az E51ben ugye egyik sincs sajna. Amugy en is kiprobaltam, nem megy. Allitolag ha sikerul 50 mega ures ramot krealnod, elindul, de nekem igy sem futott...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
pengemetal
aktív tag
válasz Shodan #10901 üzenetére
Sziasztok!
Shodan: én micro weather-t használok, be lehet állítáni képernyővédőként, kis csíkban mutatja a fokokat, napocskát/felhőt meg az órát, sztem nem rossz!
Danaudio: pont tegnap kérdeztem a T-nél a billentyűt, nincs nekik raktáron, rendelni tudnak!
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
GML
őstag
válasz Shodan #11705 üzenetére
Nem tudom, hogy miért lenne ez fontos? de vannak rá megoldások pl pc-n keresztül tudod nézni a forgalmadat, utána meg kivonod a szolgáltatód forgalmából, vagy esetleg a naplót megnézed és ott megvan, hoyg meddig, és milyen adatforgalommal, milyen hálón használtad egy-egy alkalommal...
-
Dexter68
addikt
válasz Shodan #11915 üzenetére
Igen... az Ipmarton már updatelve van. Az egyetlen szépséghibája, hogy lengyel nyelvű a windóz.
Pedig lehetne akár angol vagy magyar is:
„említésre méltó hogy aki megcsinálta a dosboxot telóra az kolijoco aki magyar A másik meg hogy én pontosan egy nappal előbb raktam fel a win-t mint ez a lengyel srác Képeket is raktam, ipmart-on Csak aztán lenyulta az ötletem, nyitott egy új témát, ebben már feltöltötte saját néven a dosboxot is amiben a readme-ben és a conf-ban is kitörölte kolijoco nevét.”
forrás: Smartnews.hu
Ennyit a polákvengerről.[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
ben11
őstag
válasz Shodan #11964 üzenetére
Ezek az olvasható moddok:
moddolt win3.1part1
moddolt win3.1part1
moddolt win95asadasad22,calmiraval probálkoztál?nálam csomószor bezáródik a dosbox miközben betölti..Ezzel nem lehet vmit csinálni?
Milyen memsize-okat lőttél be 3.1-re illetve 95-re?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest