- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
AeSDé Team #716 üzenetére
Az árazást az indokolja, hogy ez egy kifutó (csúcs)modell minden tekintetben, utóda a Sirocco, jobb védelemmel, de ugyanazzal a hardverrel.
A 7.1 is újabb modell, sokkal felkapottabb és felül középre van pozicionálva a termékpalettájukon. Érdemes elgondolkodni rajta akár ez helyett, mert bár gyengébb, sok tekintetben (pl akku. kapacitás, kiegyensúlyozottabb hardver) átgondoltabb készülék.
Hamarosan megjelenik a 9 is, akkor szerintem a régi 8 szép lassan el lesz felejtve, vagy max. a Sirocco-val együtt kapja majd meg a dolgait, ami viszont nagyon drága.Az android 9-et biztosan megkapja mindegyik, meg a biztonsági frissítéseket.
A bootloader zárt, így ha ROM-olni akarsz, akkor ne ezt a márkát nézegesd (minden Nokiáé zárt).
CroCo: én amióta használom, azóta elégedett vagyok vele. Pozitívum a sebesség és a rendszer testre szabhatósága, meg a tisztasága: nincsen rajta semmi felesleges nyűg. Az akkumulátor lehetne egy kicsit izmosabb, de tulajdonképpen azzal sincsen gond. Mai szemmel nézve a káva kicsit vastag a kijelzőhöz mérve. A kijelző színvilága egy nagyon kicsit kékes árnyalatú, amit viszont nem lehet állítani szoftverből. Ez valakit zavar. Az IPS-nél nincs beégés, viszont a Glance funkciónak nincs értelme így (mert csökken vele a készenléti idő).
Nekem a 6/128Gb-os egy SIM kártyás verzióm van.
Ahogy írták, van dual simes (DS a vége) és single sim-es (SS a vége). A dual SIM-es nem aktív dual-os, azaz amíg az egyik sim-mel telefonálsz, addig a másik inaktív, csak készenlétet tud, ahogy a telefonok jó része. A SIM-tálcába ekkor vagy 1 SIM + 1 SD kártya, vagy 2 SIM megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest