- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Mármint az elnevezése? Nos, pl. az LG LCD TV-kben is van ilyen menüpont, csak éppen nem váltja a képet széles gamutosra, mert hogy nincs mit.
Valamit csinál, de az csak digitális trükközésnek tűnik, kb. mintha kicsit feljebb állítanám a szaturációt (de nem változnak az alapszínek).
A plazmák menüjét azt hiszem, még sosem néztem, eleve nem sokat nézegettem plazmákat, mert azonnal feltűnik, hogy bizsereg a képük (szubfield alapú árnyalatgenerálás + külön dither). És hát gondolom, annál a néhánynál, amit láttam, nem volt bekapcsolva a WCG mód, mert azért az elég feltűnő lett volna. Legközelebb ránézek erre is.
De ha már úgy merül fel a kérdés előttem, hogy egy bizsergős, de WCG-s plazma, vagy egy standard gamutos LCD, nos ez már keményebb dió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt...
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest