Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Mármint az elnevezése? Nos, pl. az LG LCD TV-kben is van ilyen menüpont, csak éppen nem váltja a képet széles gamutosra, mert hogy nincs mit.
Valamit csinál, de az csak digitális trükközésnek tűnik, kb. mintha kicsit feljebb állítanám a szaturációt (de nem változnak az alapszínek).
A plazmák menüjét azt hiszem, még sosem néztem, eleve nem sokat nézegettem plazmákat, mert azonnal feltűnik, hogy bizsereg a képük (szubfield alapú árnyalatgenerálás + külön dither). És hát gondolom, annál a néhánynál, amit láttam, nem volt bekapcsolva a WCG mód, mert azért az elég feltűnő lett volna. Legközelebb ránézek erre is.
De ha már úgy merül fel a kérdés előttem, hogy egy bizsergős, de WCG-s plazma, vagy egy standard gamutos LCD, nos ez már keményebb dió.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Crypto Trade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27FG904XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest