- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Dark Souls remaster
megérdemelné mert remek játék. Remélem jön a többi platformra is ha tényleg kiadják.
-
zoltszalay
tag
Akit a grafika érdekel hogy a switch hol helyezkedik el, multiplatform játékok összehasonlító videóit érdemes nézegetni
Pl
https://youtu.be/7-7mW9daU5E
https://youtu.be/LFkWUya0kWoLényeg hogy negatívum a kicsit gyengébb grafika -nem vészes- pozitívum a hordozhatóság. Akit abszolút nem érdekel a hordozhatóság és a Nintendo játékai annak PS4 a többieknek switch.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Azon kívül, hogy 30fps-t max papíron tartotta.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
zoltszalay #19 üzenetére
Én konkrétan 1 értékelhető címet nem találtam hozzá, ezért nem is vettem ilyet. Pedig gondolkodtam egy kézikonzolon, de csak a hardvert nézegetni nem kell.
"Ja meg ps4en is 6+ milliós ff15, 2+ milliós persona5 eladás bizonyítja hogy van igény jrpgkre."
Lehet, de nem Európában. Én meg nem szamurájnak születtem. -
zoltszalay
tag
válasz
Dr. Akula #11 üzenetére
"low quality trolling"
Pont hogy 2017ben a legeladottabb konzol a Nintendo switch, bizonyítva hogy tömeggyilok nélkül is lehet játékot csinálni .
... mindezt úgy, hogy Japánban és usában folyamatosan hiány van rendelés esetén több hetes a várakozási idő, most meg a külsős kiadók nem győznek portolni rá.Ja meg ps4en is 6+ milliós ff15, 2+ milliós persona5 eladás bizonyítja hogy van igény jrpgkre akár teszik neked akár nem.
-
BOOMHUN
csendes újonc
Valószinüleg (ha jön egyáltalán) pontosan azzal a grafikával lesz amivel eredetileg is megjelent annó ps3, x360ra. Érdekesmód akkor még jó volt az embereknek.
-
mike1334
veterán
válasz
GodGamer5 #12 üzenetére
De miért zavar? Meg kell venni? Ugyanezt látom Tőled xbox hírek alatt. Azért fura, hogy ennyire szíveden viseled mások pénztárcáját is
Nem ez a Switch lényege..egy ps4et, xbox one-t soha nem fogod előkapni a buszon, hogy a GTA V-öt nyomd. Aztán lehet másnak meg lenne erre igénye, mindenki nagykisfiú és nagykislány, eldönti megér-e neki ennyit vagy sem.
-
Dr. Akula
félisten
Csak nem rájöttek hogy fehér ember számára is értékelhető tartalom kéne az eladásokhoz, gülüszemű, mosdatlan hajú tenyérbemászó rajzfilmfigurták helyett?
-
zoltszalay
tag
Egyébként amikor megvettem két dologtól tartottam az egyik hogy handheld mód oké, de hogy fognak kinézni a játékok a 108centis 4k tvmen -> nem is rosszul
A másik a Nintendo -wii-wiiu éra alatti cenzor hozzáállása amit megsínylett a manhunt2töl a tokyo mirage sessionig sok játék, de az is szintén javult.
-
törölt tag
válasz
zoltszalay #8 üzenetére
A játékosok 10% -a 16 év alatti. Ugyan minek cenzúráznák.
-
zoltszalay
tag
Hát azzal hogy nem cenzúrák a nyugaton xenoblade2t és minden módosítás nélkül jöhetett a gal gun 2 és a doom switchre már bebizonyították hogy felhagytak az óvatoskodó családbarát SWJ irányította konzol képpel, innentől kezdve bármi lehet.
A grafikailag egész jó egy handheldtöl https://youtu.be/1SfwENYViy8 (bár ez csak azt bizonyítja hogy a ps4es fifa15 még nem volt nextgen, míg a switches 18 már inkább az)
-
Kisgépkezelő
senior tag
A két PSP-s rész állat volt a maga idejében. Hátha sikerül valamit üzletelni a Nintendonak, és nem egy GTA V portot kapunk, hanem mondjuk egy Switch exkluzív GTA Los Santos storiest, aztán rohanhat mindenki Switchet venni. Én a PSP-t is csak amiatt a két játék miatt vettem meg, igaz már csak akkor, amikor a használt példányoknak emészthető lett az ára.
-
GodGamer5
addikt
GTA 5 hd -n és full low-on biztos jól fog kinézni....
-
Béééla
őstag
Gondolom egyszer ügyesen megírták Unityben és nem taknyoltak, Unity ki tud köpni Switch kompatibilis kimenetet, innentől csak kiskutyaszemekkel kell Nintendóra nézni és máris mehet Switchre a játék. Örülnék ha kicsit több igényes f2p cím megjelenne switchre. Durván el vannak árazva a játékok.
(no nem mintha a tuningolt pasziánszt tartanám 2018-ban a videojátékok csúcsának, de kezdetnek megteszi) -
mike1334
veterán
Szuper
egyre inkább megérné beszerezni egy switchet, csak vagy a konzol vagy a játékok árát kellene csökkenteni. Persze tudom, nem Magyarország lakossága a fő célközönség, de azért picit lehetne lentebb vinni az árat szvsz. Illetve én személy szerint annak örülnék, ha egy "sima" kézikonzol verzió is megjelenne belőle, van xbox tvre, ez pont a mobolitása miatt tetszik.
-
Kasya
nagyúr
A Hearthstone meg mindig ennyire nagy cim? Vagy csak inkabb konnyu portolni?
-
l.skywalker
titán
Helyes, helyes! A legidősebb gyerek 7 éves és anyjuk Switch-et akar nekik - de legyen valami apának is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest