Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Ismerem a story ezert irtam atmosferat. De a vege az volt, h eszement jo volt vele jatszani es nem 1x vittem vegig ujra. Nyilvan van elfogultsag hiszen anno a soros portos 1v1ek szomszeddal, illetve LAN party-k 4v4-e vagy az iskolai alt+tab -os, oran jatszos korszak miatt
A Quake az az elso resz es kesz. A strogg univerzum nekem nem jott be. Nem is emlekszem csak minimalisan a jatekra ahogy a Q4-re se, mikozben a Q1 palyak fejbol mennek es felidezem mindet kb.
-
negro
őstag
A Quake-nek szeritem sose lesz mar igazi 2. resze. Eleve az a kozeg es ahogy keszult a hatterben huzodo ellentetek menten a jatek az akkori id-nel, akikbol mar senki nincs a cegnel, eselytelen azt az atmosferat osszehozni. Emlekszem nekem a Q2 is csalodas volt, mert semmi koze nem volt a Quake-hez. (Persze nagy dolog volt 3dfx-el anno a grafika de 1x vittem vegig azt a jatekot es azota se) Ugye csak marketing okokbol neveztek el Quake-nek a jobb eladhatosag miatt. Q3 -al bar sokat nyomtam online de az is csalodas volt mert single nelkuli volt. Q4... nem is id jatek, illetve Q2 folytatas volt.
-
negro
őstag
Lehetseges, ugyanakkor ezek a jatekok meg abbol a korszakbol valok amikor meg erteni kellett a pc-hez es hasznalatahoz. Akik ebben a korban nevelkedtek annak egy modolas nem sok semmi. A celkozonseg meg a mai 30-40-50 -es korosztaly. Aki retrozni akart ezekkel de jobb grafikan az megoldotta. Illetve ahogy irtam a listan jo par jatekbol mar jott ki hivatos remake, remaster. Egy command and conquer -bol is minek egy ujabb remaster ha mar van egy remastered collection? Pont, hogy olyan jatekoknak kene szerepelni itt mint egy indiana jones fate of atlantis, railroad tycoon, stb.
-
negro
őstag
Nem igazan tudom hova tenni ezt listat. Jo par jatekbol felelsleges lenne a remaster. Quakebol ott a Enhanced. QII -hoz rengeteg graf. mod jott mar ki akar RTX. Egy Q3 vagy UT is minek amik online jatekok voltak? Half - Life? Ott a Black Mesa. Doom, Doom2 is minek mikor 1000 szamra keszultek modok hozza. Ott a GZDoom is.
Egy Blood v Hexen, Heretic viszont mar erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég alapítója egy egyszerű Twitter bejegyzésre válaszolta azt, hogy érkeznek még tőlük felújítások.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest