Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
Egy ideje már elfajult az nfs.Nekem még a most wanted bejött talán a carbon aztán elkezdett lefelé süllyedni.Nekem az árkád nfs-ek már alapból nem jönnek be,akkor már ott a forza 3.
-
hommeros
őstag
Figyelmetlen vagy! Ez a játék WII és DS-re van. Ez nem a PC verzió!
Ne legyél rosszindulatú rögtön. -
hommeros
őstag
Ez egy Casual játék gyengébb platformokra. Nem tudom mi ez a nagy elvárás.
-
Fortissimus
őstag
ez szanalmas
-
Kleroo
veterán
Miért kell NEED FOR SPEED néven adni?
EZ 5 éveseknek van, akiknek tetszik hogy színes kocsik mozognak a képen. Másra TÉNYLEG nem jó.... -
mephi666
nagyúr
ez így ránézésre egy csiricsáré hulladék f*s...
viszont lenne benne ötlet... én legszívesebben pc-re egy ilyen nitro-shift keveréket láttam volna szívesen...
ami így eddig lejött és össze szeretném gyúratni (hátha egy ea-s majom olvassa a soraimat és elgondolkozik rajta):shift pozitívumai: szép grafika, törésmodell, belső nézet, stb...
nitro pozitívumai: arcade jelleg (jó azért nem ennyire, mint a videókon, hanem csak olyan nfs2-3-4 szinten) és a pályák: dubai, szingapúr, stb... egzotikus helyek kellenének a karám helyett...
remélem a következő nfs közel fog állni az elképzelésemhez, mert tuti recept és évekig működött náluk... elő kellene keresni újra...
-
wolfman
veterán
Ez borzalom! Dehát, a Nintendo a kölköké, nekik biztos tetszeni fog.
-
Sir Pocok
őstag
Nekem egy kicsit gyerekes tűnik az egész....
-
DeltaPower
addikt
csak nekem tűnik úgy, vagy 1-2 autónak valóban eltúlzott méretű kerekei vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest