Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
Köszi, ezt még nem olvastam!
Ha jövőre elérhető lenne nálunk is a szolgáltatás és lenne rá cyberpunk.... nem biztos, hogy sporólnék konzolra, mert nekem bőven elég a 1080-as felbontás és nagy igényem se lenne csak egy élvezhető minőség. Nem nagyon játszom, és nem szeretnék pénzt kiadni feleslegesen..
-
RudY
addikt
válasz
soundsonic #107 üzenetére
Ennyit olvastam, 1080p 60 fps-t jónak találták:
Google Stadia hands-on: near-flawless Doom Eternal running on a Chromebook -
soundsonic
aktív tag
Most jött fel az fb egy poszt a stadiáról, hogy kint voltak az e3-on. (Nem tudom mekkora lehetett azérdeklődés, de én legalábbis nem sok visszhangot hallottam az ottlétükrűl és a bemutatóról).
A képen kevésbé látszik,de van stadia headset is
-
ribizly
veterán
válasz
hombre[EU] #103 üzenetére
Az nagyon fura. Kb bármin elfut, jól optimalizált. Ráadásul már kb ingyenes. Brávó!
-
atike
nagyúr
A lagot hogyan oldották meg....? Már azt, hogy ne legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest