Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Hát ja. Meg ha valaki nem notin játszik, meg nem 3D CAD-re használja, akkor nem kell bele gigantikus teljesítményű VGA. Tudom, most már kikapcsolhatók, de egy évvel ezelőtt ez nem így volt...
marcias: Szerintem az ilyen fószer magasról tesz rá, hogy fél év múlva ki kell-e dobnia a gépet vagy sem. Mondjuk az X301-et nem kell félteni ilyen szempontból, meg a Toshiba Portégé R szériáját sem...
stevve: Hát a D830-at én nem tartanám ölben, meg nem is igazán cipelném, csak ha muszáj. Egyébként azok a hőfokok még úgy ahogy elviselhetők, bár lehet egy alapos portalanítás elkéne neki... láttál már izzó Acert? Én igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest