- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem lufik azok, de talán ennyi balesetet láttatok, hogy tudjátok, hogyan is kéne repülnie?
Minden sallangtól mentes, kipucolt izomautóknál szerintem lehetséges, mert van rá majdnem 300-600 lóerő, és kb. 1 tonnás karosszéria (kipucolva, tipp csak) Művelhet érdekes dolgokat.
-
Chapel
addikt
Egy játék ami a törésről szól és akkor a szokásos elpusztíthatatlan kaszni, pár horpadással és lerepülő darabkákkal...ezt kb. 5-6 éve is tudtuk, sőt...
Ezek a repkedő autók, mintha a holdon játszódna, a súly fogalmát kéne bemutatni a készítőknek... -
Ed3r_X_
nagyúr
Király. Végre. A BugBear bebizonyította a Flatout szériával, hogy nagyon is tudnak jó derbit csinálni. A kettőt a mai napig előveszem. Eredetiben vettem meg mind a kettőt 1000Ft-ért, annyit megért mind. Imádom
Remélem jó utód lesz ez.
-
Diopapa
addikt
Senkit sem zavar, hogy úgy röpködnek az autók, mintha 10 kilósak lennének?
-
GeryFlash
veterán
Egy IGAZI flatout 3-at a népnek, zúzós, de fülbbemászó zenékkel mint a kettőnél. Az egy legenda marad örökre. Se a dirt showdown, se a burnout paradise nem tudod lekötni annyira mint az a gamma.
Anyway, a bugbear nem tönkrement anno? És ha befizetem a 25 dodót, akkor hogy kapom meg a gamet? Steamen?
-
BlackSoft
addikt
Azért nem is sok az az $1000 ahhoz képest, hogy fejlesztésben vehetek részt
Ha épp úgy lenne, akkor még be is fizetném, csak előbb a gépemet kellene megfelelően összerakni, hogy legyen min dolgozni
-
bbTamas77
aktív tag
FlatOut 2 igazi roncsderby-s legenda, FlatOut 3 na az valami katasztrófa(nem a bugbear csinálta). Az minden volt, csak nem autós játék, meg roncsderby.
Viszont a Bugbear által hegesztett next gen deby-t simán megfogja érni az árát.
-
bali93
tag
Tetszetős darab, főleg a FlatOut 3 hatalmas buktája után. FO2 óta nem jött ki normális roncsderbi, bár néha azért még a Crashday-t is előveszem.
-
Petyyyyy
addikt
Ezt ki fogjuk próbálni úgy érzem. Egyébként ha valaki bedob egy ezres a közösbe és beül vendég-tervezőnek, akkor megjelenik a neve az impresszumban (vagy mi van a játékok végén a leírásban)? Azért az egy penge ajánlólevél lenne bármelyik munkahelyre szerintem.
-
FrozeN`
tag
Remélem tényleg felrakják Greenlight-ra, hátha akkor jobban felpörög az a számláló a főoldalon...
-
errorcode06
őstag
Vajon azt is mutatják a sofőr szemszögéből, ha kirepülünk az ablakon?
-
Low Noise
senior tag
Hm, egy méltó Flatout folytatás, gyere a papáhozt
-
gianni85
veterán
A ProjectCars-ről lemaradtam, ide lehet benevezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bugbear Entertainment által készített roncsderbiben szanaszét zúzhatjuk a járgányokat. Aki elővásárolja, korai hozzáférést kap.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest