Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért jó ez az öreg a háznál.
Nálunk még mindig tobzódik az este fél nyolckor kezdődött vihar.
A dchard féle dsl modemet és a vargalexes routert sajnáltam volna kitenni egy villám-kárnak.Feltettem egy jóöreg DSL 360T-t és beállítottam a netgear vgr614v7-est és wifin akksiról netelek.
A netgearon az US-oldalról leszedett legutóbbi nem kifejezetten US-be szánt firm van fenn.
A WAN beállításnál a PPPOE céljára a jelszavas belépés és az other lehetőség van kiválasztva a szokásos PPPOE beállításokkal. Az MTU 1485-re van állítva; NAT: secured . Megy mint az álom.
Az elején a wifi kicsit xarakodott , de megjavulta magát.Konklúzió :ez egy tartalék rendszer , vészhelyzetre kiváló. Beconfigolva egy darab mellékelt emlékeztető cetlivel archiválom a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest