Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ember te elolvastad ami leírtam? Valótlan dolgokat írsz azt vágod?
Nem Nintendo fan vs Nintendo hater vita, eszembe se jutott, hogy te hater lennél, hanem valótlan hülyeségeket beszélsz, mert egyáltalán nem vagy tisztában jó pár alapvető dologgal, nem követed az Üzleti bevételüket és mit miért csinál a Switchel kapcsolatban.
Megalkottál egy véleményt, ami szerinted egyetemes igazság, de mivel én követem a fent említett dolgokat, tudom, hogy nem igaz amit leírsz és jó szándékom jeléül megosztottam veled pár tényt. Értem én , hogy neked külsősként ez egy szép modellnek tűnik, de valójában Nintendo a kezdetektől fennálló tárhely probléma és a hordozhatóság elősegítése miatt( offline ) tette egyforma árúra a kártyás és digitális árakat nem pedig azért, hogy ezzel a boltokat támogassa az emberek lejárnak oda beszélgetni. LOL.
hatalmas hangsúlyt fektet a Switch( nem pedig Swift) esetében az Online felületre, és fog is, mivel hasonló útra lépett, mint a Sony és a Microsoft.
De felesleges neked erről linket betennem mert úgy is magasan teszel rá.. A profitot minden negyed évben közzéteszik és adott árbevételt adott földrészre is ha kíváncsi vagy rá. Ez az egyik linkem ami szerinted stfu dolog. Ez is egy olyan dolog, amit pont azért tettem be, hogy lásd, nem igaz amit te gondolsz. Nincs ebben semmi rossz, csak tudod ha valamihez nem értek és egy tájékozottabb embertől kapok tanácsot vagy infot azt én megfogadom és beépítem. További jó estét neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3DMark 11 eredmények
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest