- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legtöbb kiadó olcsóbban adja digitális formában. Tehát 1., 2., fordítva nézed, mint kellene. Ha támogatod a fizikai hordozót, azzal támogatod a fizikai boltokat. Mert nem ölöd meg őket, azzal, hogy teremtesz egy olcsóbb beszerzési útvonalat. Valamint ezt támogatja a kisebb tárhely és a többi, amit említettem.
Bár azt nem értem, hogy az elsőt miért írod le újra, mikor én is leírtam és hivatkoztam is rá. Főleg cáfolatként furcsa az, hogy ide hozod.3., Na és? Messze nem a eladás a legfontosabb szempont. Kérdés, hogy ebből mennyi lesz bevételük és mennyi lesz a profitjuk? De tegyük fel, hogy ez komoly pénz, szerintem ez nem indok, hogy alkalmazkodjanak. A Nintendo sokkal jobban ad a Japán piacara, ahogy az Apple is az amerikaira. Ott élnek, ott nőnek fel, ott szocializálódnak a vezetőik. Nem a mindenható pénz uralja a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest