Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én ugye leginkább informatikus és villamos mérnökök között mozgok, marha sokat beszéltünk erről a kütyüről. A kivitelezés az egyik amit nem tudunk hova rakni és az a rengeteg miért. Mert ezekből sok van. Ehhez képest az MS mostani konzolos gondolatai szinte világosnak tűnnek. Pedig az is inkább világít cserebogarasan, mint HID forrásként.
Talán egy későbbi változata már sokkal kiforrottabb lesz. Több tárhely, több kraft és még kitudja mi.
Na ez az, amit nem tudok hova rakni. Ha ez mind összejön, akkor aláírom, ez valami. De az lenne a v1.0 termék. Jelenleg én egy 0.6.5 körülit tippelnék. Ezt nem tudja sem az én, sem sokan mások agya befogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest