Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én ugye leginkább informatikus és villamos mérnökök között mozgok, marha sokat beszéltünk erről a kütyüről. A kivitelezés az egyik amit nem tudunk hova rakni és az a rengeteg miért. Mert ezekből sok van. Ehhez képest az MS mostani konzolos gondolatai szinte világosnak tűnnek. Pedig az is inkább világít cserebogarasan, mint HID forrásként.
Talán egy későbbi változata már sokkal kiforrottabb lesz. Több tárhely, több kraft és még kitudja mi.
Na ez az, amit nem tudok hova rakni. Ha ez mind összejön, akkor aláírom, ez valami. De az lenne a v1.0 termék. Jelenleg én egy 0.6.5 körülit tippelnék. Ezt nem tudja sem az én, sem sokan mások agya befogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest