Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Jólvan nem túlzottan érdekel, de azért nagy hülyeséget nem mondtam, ennyi idő alatt meglehet csinálni egy kész játékot, egyszerűen zavart, mert számítottam idén rá, nem mintha figyelemmel kisértem volna, de akkor az oldalon írják ki hogy 2009 nem várható, de az már tuti kint van az oldalon 1-2 éve. Biztos kell vele dolgozni de nekem olyat nem mondjanak hogy egy modot nem lehet 6 év alatt megcsinálni, biztos közbe jött valami elhanyagolták leállt a project stb, úgy érthető a 6 év.
ollie: azt tudom hogy van, ezért is sokallom azt a 6 évet, de tudjuk ugye hogy több lesz.
invisus: És szerinted mennyire foglalkoznak vele ha már vagy 10 éve készül? mire elkészült volna addigra elvault volt az egész, gondolhatod mennyit dolgozhatnak vele ha ennyi idő alatt csak pár képet tudnak felmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest