- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt tapasztalom, hogy az ilyen gépek elé csücsülő "művészek" mind MAC pártiak, és jobban szeretnek Mac-en dolgozni.
De mit értesz az alatt, hogy kicsinálták az FCP-t? Ott van az FCPX. Azzal mi a baj?
Ismerősöm még a régi munkahelyemen dolgozik és most akarnak beszerezni egy rakás gépet FCPX-szel.
Az XSAN is elég népszerű, mint MAC-hez, OSX-hez köthető cucc.
Amikor utoljára ilyen helyen dolgoztam, akkor még az AVID, vagy BlackMagicDesign hardverei sokkal jobban működtek Mac-en. Nem beszélve arról, hogy az Autodesk linuxos gépeivel is jobban együttműködtek - nem dobott sosem képkockát capture közben, mint Windows-on.
Az utóbbi 2-3 évben nem tudom, hogy mennyit változott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Apple új asztali masinája speciális kialakítású grafikus kártyákat igényel.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest