Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
"Szerintem a Netflix tipikusan olyan platform amire 3-4 havonta elég előfizetni egy hónapra és kipörgetni azt az 2-3 dolgot ami abban az időszakban felkerült rá és érdemes is megnézni."
Nekünk ez lesz mostanában, a Better Call Saul utolsó évadja miatt elő fogunk fizetni 1 vagy max. 2 hónapra, úgy hogy korábban már 2 időszakban is volt Netflixünk, de mindkétszer lemondtuk, mert nem néztük.
-
Hi!King
őstag
"A Go csak egy over-the-top szolgáltatás egy már meglévő HBO előfizetéshez, amivel eléred a HBO kínálatának egy részét."
Amúgy Magyarországon ez már rég nem igaz, mert közvetlenül is elő lehet fizetni.
Első körben tényleg csak meglévő TV előfizetéshez lehetett kérni, aztán megjelentek a szolgáltatók internet előfizetés mellé kérhető HBO Go csomaggal, nekünk akkor volt először, mert TV előfizetést azért nem vállaltam volna be csak emiatt a 21. században, majd megjelent közvetlen előfizetés az HBO Go-nál is, megjegyzem olcsóbban, mint a szolgáltatóknál.
-
Hi!King
őstag
Nekem tartalomban sokkal jobban bejön az HBO Go, főleg saját gyártású sorozatok és filmek terén. Netflixnek is van egy-két jó saját sorozata, de szinte csak amerikaiak, az HBO viszont Európa szerte is rengeteg filmet és sorozatot készített, helyi rendezőkkel, színészekkel, amelyek általában kiemelkednek az adott ország kínálatából.
Amúgy rákerestem, az HBO Max elvileg bővebb tartalomban, mint a Go.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest