Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Veled. beX-elni valamit szoktunk, amikor azt akarjuk jelezni, hogy az van, vagy az a helyes, tehát szerintem a "nem x-elte az rgb-t ennél a terméknél nem helytálló, mert akkor nem lenne benne pilács. Talán könnyebben érthető lenne valami olyasmi, hogy ennél is x-elte, vagy ha már szójáték, akkor "nem skippelte", vagy mittudomén.
Locutus: jaja, ezt én is adnám, mert ez inkább egy nem különösebben olcsó dísztárgy, ami még hűt is kicsit és nem fordítva. Igazából nincs ezzel baj, de ez alapvetően egy másik kategória szerintem (bár ahogy látom, lassan már ez az "új pi*a"
).
-
snorbi82
senior tag
Akkor velem van a baj. Én értem a szójátékot.
X - a hűtési segéd eszközre elhelyezett x - re vonatkozik és ebből kerekedett egy érdekes szójáték. -
Kisbocs06
tag
Arra gondolhatott az író hogy 2020 ban már egyáltalán nem meglepő az RGB , sott szinte már alap és az lenne szokatlan ha nem lenne ledes .Ettől függetlenül a cím az értelmetlen és ami a lényeg lenne a hűtési teljesítmény arról nem sok szó esik ( pedig külön van hozzá egy jelző ami felkeltette a figyelmem hogy " némi hutesre is alkalmas " azt vártam volna hogy szépen világít de gyengén hűt .Nagyon esik a színvonal sajnos .
-
Locutus
veterán
Lassan kategóriákban lehet sorolni a ventiket, a szerint, hogy csak dizájnra való, vagy hűtésre is alkalmas-e.
-
dabadab
titán
Érti valaki a címet?
Én arra tippeltem, arról szól, hogy nincs RGB a ventillátorban, de ezek szerint rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A háromdarabos pakkban megvásárolható MF120 GT némi hűtésre is képes amellett, hogy szépen világít.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest