Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Veled. beX-elni valamit szoktunk, amikor azt akarjuk jelezni, hogy az van, vagy az a helyes, tehát szerintem a "nem x-elte az rgb-t ennél a terméknél nem helytálló, mert akkor nem lenne benne pilács. Talán könnyebben érthető lenne valami olyasmi, hogy ennél is x-elte, vagy ha már szójáték, akkor "nem skippelte", vagy mittudomén.
Locutus: jaja, ezt én is adnám, mert ez inkább egy nem különösebben olcsó dísztárgy, ami még hűt is kicsit és nem fordítva. Igazából nincs ezzel baj, de ez alapvetően egy másik kategória szerintem (bár ahogy látom, lassan már ez az "új pi*a"
).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kedvenc zene a mai napra
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest