Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Érdekes egy darab
-
őstag
Gyönyörű.És nagyon jól megoldotta.De szebb lett volna fekete-zöld színekben.
-
Jim-Y
veterán
Hát ez nem semmi, azért érdekelne, hogy miért kellettek bele ilyen brutál komponensek...
-
lajtika
aktív tag
válasz barack1997 #4 üzenetére
Szép munka. Brutál hardver, és k...a sok pénz!
-
törölt tag
mert miért ne alapon. toppos gépet akart építeni, sikerült is. ebben a kategóriában nem szempont hogy mire használod... főleg hogy gondolom a vas jelentős részét kapta mert a szponzorok a moddingot elég rendesen támogatják. lásd csak a dirt 3 modot itthon, de egy ennél gyengébb végeredménye is gyakran találsz kilóméteres szponzor felsorolásokat bit-tech en.
-
Móci
addikt
Nagyon szép lett!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez már valami. Jó nagy darab.
Jó ez a fekete-vörös.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
XtremLor
őstag
Igényes munka, modding a javából!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Recon666
Közösségépítő
Szépen megcsinálták.
-
bencee1996
csendes tag
Tényleg szép munka, de nekem még mindig ez a kedvencem
[link] -
Apika
Közösségépítő
Ez nagyon jó lett!
-
HANDO88
senior tag
Huh,nem semmi.Biztos munka is volt vele bőven.De a végeredmény magáért beszél.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
BobChemistry
őstag
Nem vagyok modder fan, de ez gyönyörű!
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Laraxior
titán
Ez biztos, hogy egy darab 1200es táppal üzemel?
Chavez kollégának a 4xGTX480nál még egy 750es mellé volt kötve... és ott csak single procis a masina..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
F34R
nagyúr
szép szép
-
waithEard
őstag
Jól átgondolt mod, az biztos, semmi felesleges flanc. Ilyenkor az a legnehezebb, hogy ne vigye túlzásba az ember...nehogy giccsparádé legyen a végeredmény
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
őstag
válasz enginev3.0 #15 üzenetére
Naugye
-
zolee5016
őstag
Na ezen elv alapján toldottam bele a strike x-embe csak én lefele terjeszkedtem.Hát az enyém nem sikerült ilyen profin de megteszi.Egyik irányba sem egyszerű terjeszkedni.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
F34R
nagyúr
da azért elvetemült vesz 2 ilyet ~ 120k és abből az egyiket szétflexeli ( a maradék jó lesz kutyabódénak ) ehhez kicsit betegnek és gazdagnak kell lenni.
~ 4x 244 w +2x 95 w tényleg elég szűkösen jön ki
[ Szerkesztve ]
-
BSOD
senior tag
" Moddingolj "
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
Hulk24
aktív tag
Szép munka! Grat. Neki! Bika cuccok vannak benne!
-
banhammer
veterán
Igényes munka.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Daert
őstag
Nem tudom miért,de nekem az előlapi ventivezérlők jönnek be nagyon.Ütős a vörös ledekkel.
-
nicu71
addikt
ááá de brutális!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
macilaci78
nagyúr
Én pár aprósággal még húznám a dolgot.
Pl a VGA betápkábelét gyorskötöző helyett kábelharisnyáztam volna. Egy nagy vastag az összes egyben, onnan eggyel kevesebb megint egy köteg, és így tovább. A gyorskötöző műanyag zárja megtöri a vonalakat.Le a kalappal!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Chp
őstag
Akár egy szép nőőő...!!!
-
zed1983
őstag
Nagyon szép lett!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
törölt tag
Az egyik legszebb zsiráf.
-
.mf
veterán
válasz waithEard #19 üzenetére
"Jól átgondolt mod, az biztos, semmi felesleges flanc. Ilyenkor az a legnehezebb, hogy ne vigye túlzásba az ember..."
Más szempontból viszont erősen túlzásba van víve, ld. 480-as az alaplapnak és RAMoknak? Abszolút túlzás, azt az egészet röhögve elvitte volna egyetlen 120-as.
Szép, derék munka, de ennyi pénzt rászánva én már inkább eleve egy vízhűtésre tervezett MM házzal kezdtem volna.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bmollszeptim
aktív tag
gyönyörű
üdv.
-
Recon666
Közösségépítő
Ha simán játékra használod alapon akkor nem, 250w a max tdp-je, ezt játékban nem fogja elérni és az első kártyáról beszélünk, ami a legjobban van kihasználva, a 4-ik szinte csak dísznek van, szóval az nem sok mindent eszik a 3-ik kártyával egyetemben. Legrosszabb esetben is játék alatt 250w+3x200w + a proci.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
3 monitoron 3D mellett 820-as coreclock-kal, kétlem
Szerk:
Akárhogy lehet csűrni-csavarni, 480GTX Quad SLI mellé a 1200-es táp sovány[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
válasz macilaci78 #30 üzenetére
Harisnyázva van az, ráadásul így sokkal szebb, mit amiről te beszélsz.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem mindegy milyen tápról beszélünk a cikkben egy Corsair AX1200w táp van 80+ gold minősítéssel, és gondolom nem csak azért volt benne, hogy a helyet foglalja. Az a 430w ha mérve volt gondolom beleszámoltad a táp hatékonyságát, nem annyit fogyaszt amennyit te konnektorból műszerrel mérsz, abból lejön a hatékonyság.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Beleszámoltam, ez már a levont veszteség melleti érték (ennyit értek azért hozzá ) és VX550-es volt esetemben, tuning persze volt szépen, de a 480-as alapfeszen (800mhz, 1035mV), Mondjuk ha kicsit körülnézel akár a 480-as topicban, akkor nem fogsz ezen az értéken meglepődni
-
MZperX75
addikt
Én az ilyen karácsonyfát nem szeretem!
Diszkrét házikókat jobban kedvelem.Nekem ne villogjon egész nap,mert meghülyülök,a legjobb,hogy ha a ház nem is látszik,innentől,meg bárhogy is kinézhet.De attól függően jól néz ki! grat!
-
jones965
Modder
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen bemutató miért mindig ilyen szűkre szabott írású?
Ebből kifolyólag lehetett volna utaló link a forrásra, hogy akit érdekel a téma az utána tudjon olvasni.
Ebben a formában nehéz lesz a modding népszerűségét növelni hazánkban. Tessék kicsit bővebben leírni a szóban forgó cikk tárgyát, ha már címoldalas írás. -
-
XtremLor
őstag
Gondoltam hogy ismered mivel felhívtad a figyelmet rá, hogy nem ártott volna megemlíteni, mivel nem tetted meg besegítettem
Valóban nem ismerlek, innentől kezdve nem tudok nyilatkozni.
Mivel fentebb írta az egyik kolléga megtekintettem az általad készített házakat, szép munka."Legen...Wait for it...Dary"
-
Simon02
tag
Brutálisan jól néz ki, na és azért teljesítményben se piskóta
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest