Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
#26681856 #44 üzenetére
Igen, lattam, de mar akkor is ugy gondoltam, hogy hulyeseg, hiszen ez volt az AMD eredeti kommunikacioja is:
Azaz:
1) OS patch, nincs vagy minimalis teljesitmenyveszteseg
2) Kozel nulla esely a kihasznalasra
3) Nem erinti az AMD procikatMost is pont ugyan ezt mondjak, csak mostmar van tobb info a frissitesrol, nem csak annyi, hogy majd update megoldja egyszer.
Szoval nem ertem, mire fel perelik oket, pontosan ugyan azt mondjak, mint eddig, csak mostmar tobb informacioval rendelkeznek.
szerk: ne erts felre, az AMD-t se kell felteni, amint elonybe kerul, ugyan olyan gusztustalanul araz es viselkedik, mnt az intel (P4 vs Athlon 64/X2 era, khmmm), csak epp En ugy gondolom, hogy ebben az esetben:
- Az Intel terel, gusztustalanul intezi ezt az egeszet, plusz probalta a sajat mocskat a mindenki maseval osszemosni
- Az AMD kiadott egy egyszeru, lenyegre toro es ertheto tablazatot
- Az ARM-nel meg hat a kokain, majd ha felebredtek, talan vegre lesz valami erdemleges reakcioErdemes meg megnezni, hogy az Intel a nyilatkozataban onmagat alig emliti, az AMD es az ARM pedig tobbszor is feltunik, raadasul olyan kontextusban/felhanggal, mintha konkretan ugyanannyira sebezheto lenne, es konkretan az Intel segitene nekik megoldani a problemat. Persze, ugyesen fogalmaztak, es valojaban nem mondanak olyat, ami nem igaz, csak szandekosan erosen felreerthetore sikerult a fogalmazas.
Az AMD nyilatkozataban az Intel szora nincs talalat, gyak egy sima tablazat a sajat processzoraik erintettsegerol.Szerinted a ketto kozul miert mindenki az Intelre van kiakadva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest