Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Adnak, de kényszerből meghúzzák a határt a globálisan lassan növekvő sávszélesség miatt. Egyébként meg partneri szerződéssel rendelkezőknél a videókat magasabb minőségben szokták tömöríteni (pl videoklipeknél megfigyelhető szépen).
Itt nem a bitrátáról volt szó, hanem arról beszélek hogy milyen beállításokkal tömörítenek. Mert értem én hogy sokat számít a sebesség, de gyakorlatilag semmi kompromisszum nincs, minél gyorsabb legyen a tömörítés azt szevasztok.
Amúgy meg ~3500 kbps 1080p-nél már nem is adna annyira borzalmas minőséget normális (lassú) beállításokkal. 720p-nek meg már bőven elég (persze ez forrásfüggő). Természetesen a google számítási teljesítménye is korlátozott (pontosabban: a youtube így is veszteséges), sokkal többet én sem várnék el tőlük. Az igazi megoldás az lenne, ha előírnának kritériumokat a videókkal kapcsolatban (mekkora legyen kb az átlagos bitráta, hány fps-es legyen, mennyi ref frame, b frame lehet max, milyen hosszú lehet, stb.), és a megfelelő videókat nem konvertálnák át, te pedig magadnak olyan fasza beállításokkal csinálod a feltöltendő anyagot (a megadott keretek között), amilyenekkel csak akarod. Így az igényesek is elégedettek lennének, meg a kevésbé azok is.
-
WonderCSabo
félisten
Most mit mondjak erre? Sajnálom, azt aki nem tudja HDben nézni. De könyörgöm, attól még nem kell letölteni az 0 day CAM releaseket.
Én se tudom megnézni a mozifilmeket HD-ban a megjelenés napján. ha nagyon érdekel elmegyek moziba (évente kb. 5x), ha nem akkor várok 3-4 hónapot mire megjelenik Blu-Rayen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- JBL STAGE 2 9634
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én se tudom megnézni a mozifilmeket HD-ban a megjelenés napján. ha nagyon érdekel elmegyek moziba (évente kb. 5x), ha nem akkor várok 3-4 hónapot mire megjelenik Blu-Rayen.