- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Semmit nem linkeltem, a mindennapos tapasztalatomra alapozom a mondandómat ugyanis ezzel foglalkozom. Abban igazad van, hogy a játékok túlnyomó része DX-et használ, nem is ebbe kötöttem bele hanem abba az állításodba miszerint 2002 óta a játékiparban kihalt az OGL, ami egyszerűen nem igaz. Ahogy írtam korábban az AAA ipar nagyon makacs és lassan változik, de ahogy pozitív irányba sodródik az OGL úgy biztosan váltani fog több nagy stúdió is előbb-utóbb. Amit Abu írt az is igaz, hogy jelenleg 3 felé kell optimalizálni, de ez nem a Khronos és az OGL hibája hanem elsősorban az AMD és az Intelé ahogy korábban írtam. A legnagyobb gond az, hogy túl lazán fogja a gyeplőt a Khronos - Nvidia driverek mindent elfogadnak, még sokszor azt is amit nem kéne (nem vicc) és ez nem feltétlen pozitív dolog, eközben az AMD driverek sokszor egyenesen lesz*rják, hogy a standard szerint hogy kéne viselkedniük és még mindig elég sok a bug, az Intel driver támogatása meg egy vicc, habár az utóbbi időben javuló tendenciát mutatnak. Oda kéne b*szni az asztalra, hogy a standard az nem véletlen standard és kéretik betartani, esetleg vizsgáztatni a drivereket (persze ezt nehezen tudom elképzelni, de nem megoldhatatlan). Akinek a drivere nem menne át az x-edik verzió vizsgáján (a DX-hez hasonlóan) egyszerűen nem írhatná oda a kártyája mellé, hogy rendelkezik az API x-edik verziójának feature set-jével és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest