- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr. Akula #29 üzenetére
Semmit nem linkeltem, a mindennapos tapasztalatomra alapozom a mondandómat ugyanis ezzel foglalkozom. Abban igazad van, hogy a játékok túlnyomó része DX-et használ, nem is ebbe kötöttem bele hanem abba az állításodba miszerint 2002 óta a játékiparban kihalt az OGL, ami egyszerűen nem igaz. Ahogy írtam korábban az AAA ipar nagyon makacs és lassan változik, de ahogy pozitív irányba sodródik az OGL úgy biztosan váltani fog több nagy stúdió is előbb-utóbb. Amit Abu írt az is igaz, hogy jelenleg 3 felé kell optimalizálni, de ez nem a Khronos és az OGL hibája hanem elsősorban az AMD és az Intelé ahogy korábban írtam. A legnagyobb gond az, hogy túl lazán fogja a gyeplőt a Khronos - Nvidia driverek mindent elfogadnak, még sokszor azt is amit nem kéne (nem vicc) és ez nem feltétlen pozitív dolog, eközben az AMD driverek sokszor egyenesen lesz*rják, hogy a standard szerint hogy kéne viselkedniük és még mindig elég sok a bug, az Intel driver támogatása meg egy vicc, habár az utóbbi időben javuló tendenciát mutatnak. Oda kéne b*szni az asztalra, hogy a standard az nem véletlen standard és kéretik betartani, esetleg vizsgáztatni a drivereket (persze ezt nehezen tudom elképzelni, de nem megoldhatatlan). Akinek a drivere nem menne át az x-edik verzió vizsgáján (a DX-hez hasonlóan) egyszerűen nem írhatná oda a kártyája mellé, hogy rendelkezik az API x-edik verziójának feature set-jével és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest