Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nálam a Pillars of Eternity (első rész, legutolsó kiadott verzió) alapértelmezett "teljes képernyős ablak" módban (-opengl kapcsoló nélkül másképp nem megy d3d9-el nincs FSE módban) nem akar G-Sync módban működni. (OpenGL módban pedig nagy frametime tüske van szinte minden kattintásnál, amitől kicsit villan az OLED-en a sötétszürke, és ez egy sötét játék...)
Bár nem emiatt hagytam félbe egy órán belül a játékot.
(Ablak módra is engedélyezve van a G-Sync, és mondjuk csak Compatible az LG TV.) -
Ezek a G-sync nél is fennállhatnak! Vagyis még az elején olvastam ilyen jellegű hibákról.
Ezeket hol lehet tapasztalni? Lehet én játszom keveset, de én ilyet még nem vettem észre. Illetve ha nem is működne 100% tökéletességgel a Freesync az mindenképp kijelenthető, hogy a Vsync nél minden jobb és köröket ver rá! (akár G-sync, vagy Freesync)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest