Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Ha már a hitelnél tartunk, ott van a 0%-os (kamatmentes) THM-re vásárolható műszaki cikkek akciói.
Mivel pár éve igényeltem Cetelem áruhitelt, mert kellett egy szép nagy tablet karácsonyra, azóta van ilyen kis kártyám és ha bemegyek a Media Marktba és megtetszik valami az akciós katalógusból és éppen kamatmentes akció is van, akkor elhozom egy fillér nélkül. Az az 5-10e Ft plusz havonta nem sok, megszoktam már, hogy mindig van némi plusz költség havonta. Az utóbbi néhány évben nem nagyon vettem nagyobb értékű műszaki cikket készpénzre. Ha ésszel csinálja az ember, akkor nincs ebből semmi gond, meg aztán a hitelkeret sem enged elszállni, ki van ez találva. Az utóbbi Lenovo telefont is így vettem, 20 hónap, havi 3500 Ft, ennyit telefonszámlára is kifizet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Battlefield 6
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest