Új hozzászólás Aktív témák
-
A képen inkább 0.8cm van
-
sfefe
addikt
Ugyanugy van "keret" mintha muanyagbol lenne ... tok mndegy....
-
Daywalker
addikt
-
Sinesol
veterán
Szerintem a videófal célra biztos lehet csak sima paneleket rendelni, vagy van ilyen cég, ami ezekkel foglalkozik. Ami videófalakat láttam azok mintha csak panelekből épültek volna fel, teljesen egyöntetűek voltak, nem is értem ki bohóckodik monitorokkal, vagy honnan jön az ötlet.
-
ROBOTER
addikt
válasz
GoldhandRent #4 üzenetére
Egyénként szerintem a kép alapján látható, hogy az alsó inaktív sáv magasabb. Tehát ha két sornál magasabb a videofal, nem lesznek tökéletesen egyformák a sötét sávok (bár ott a kutyát nem zavarja valószínűleg).
-
ROBOTER
addikt
"ezek a fránya mértékegységek"
Olvasd el figyelmesebben, én is azt hittem, hogy átváltási hiba, de nem.
Annyi az előnye talán ennek a megoldásnak, hogy síkban van a panel a kerettel, esztétikusabb.
527,04mm az aktív felület szélessége, és 537,8mm a készüléké a gyári adatlap szerint.
Ez 10,76mm különbség, az osztva kettővel 5,38, abból 0,8mm = 4,58, azaz ami a cikkben is szerepel inaktív felületként.
-
GoldhandRent
őstag
Ehhez meg hozzajon az inaktiv terulet ami valami 4.8mm, tehat kepen fel-fel-fel centit latsz "keretnek"
Amolyan optically frameless. Persze kikapcsolt monitornal xdKezdtem.megorulni, hogy vegre egy igeretes, jo ar/ertek aranyu monitor. De ennyiert (100+) mar szvsz 120hertzes jarna.
-
bsh
addikt
"a műanyag keret mind a négy oldalán mindössze 0,8 milliméter széles."
azt nem is lehetne látni a képeken...ezek a fránya mértékegységek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az EX241UN technikai szempontból könnyen átlagosnak tűnhet, de videofalakban is helyt állhat.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest