- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A képen inkább 0.8cm van
-
sfefe
addikt
Ugyanugy van "keret" mintha muanyagbol lenne ... tok mndegy....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Daywalker
addikt
Igazából nem is konkrét videofalra kell gondolni, hanem vezérlőszobákba és hasonló helyekre telepített beltéri megoldásokra...ott szoktak monitorokat használni így.
ROBOTER: Így van, köszönöm. Az alsó sáv valóban szélesebb, ahogy a cikkben is megemlítettem. Kár érte
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Sinesol
veterán
Szerintem a videófal célra biztos lehet csak sima paneleket rendelni, vagy van ilyen cég, ami ezekkel foglalkozik. Ami videófalakat láttam azok mintha csak panelekből épültek volna fel, teljesen egyöntetűek voltak, nem is értem ki bohóckodik monitorokkal, vagy honnan jön az ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz GoldhandRent #4 üzenetére
Egyénként szerintem a kép alapján látható, hogy az alsó inaktív sáv magasabb. Tehát ha két sornál magasabb a videofal, nem lesznek tökéletesen egyformák a sötét sávok (bár ott a kutyát nem zavarja valószínűleg).
-
ROBOTER
addikt
"ezek a fránya mértékegységek"
Olvasd el figyelmesebben, én is azt hittem, hogy átváltási hiba, de nem.
Annyi az előnye talán ennek a megoldásnak, hogy síkban van a panel a kerettel, esztétikusabb.
527,04mm az aktív felület szélessége, és 537,8mm a készüléké a gyári adatlap szerint.
Ez 10,76mm különbség, az osztva kettővel 5,38, abból 0,8mm = 4,58, azaz ami a cikkben is szerepel inaktív felületként.
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
Ehhez meg hozzajon az inaktiv terulet ami valami 4.8mm, tehat kepen fel-fel-fel centit latsz "keretnek"
Amolyan optically frameless. Persze kikapcsolt monitornal xdKezdtem.megorulni, hogy vegre egy igeretes, jo ar/ertek aranyu monitor. De ennyiert (100+) mar szvsz 120hertzes jarna.
[ Szerkesztve ]
-
-
bsh
addikt
"a műanyag keret mind a négy oldalán mindössze 0,8 milliméter széles."
azt nem is lehetne látni a képeken... ezek a fránya mértékegységek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- DELL U2719D Új állapotú
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest