- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ugyan, rendkívül jól optimalizált motorja van. A vasammal (csak 980 Ti helyett húzott ref. V56-tal) zömében 200 felett volt az fps (~170-280), de 1080p @ Ultra/Nightmare-en sem igazán ment 120 alá.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kansas
addikt
1080p-ben szvsz nem is annyira a sávszél játszik be, hanem inkább a latency...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
killbull
aktív tag
Végül is 650 000 es gépet kukázzam de minimum félig ha megtartok belőle valamit ha akarom ezt a gyönyörűséges RX6600XT t, vagy nem, mert NVIDIA n nincs ilyen! Bocs ha fáj de az AMD is direkt szeretné ha nem őket választanám, pedig szemeztem régebben egy RX6500XT vel vagy simával, RTX 3050 és RTX 3050Ti PCIe 4.0 x16 lesz, sőt ha régebbre megyek vissza aminek nem kéne annak lennie még az is PCIe x16 os és nincs kínlódás. GTX 1050Ti Bus Interface: PCIe 3.0 x16
És egy nagyon éhes RTX 3080 esete...
[https://www.techspot.com/review/2104-pcie4-vs-pcie3-gpu-performance/]
Nehezen írom le ezt amit itt írtam mert egyszerűen nem tudom megérteni ezt a felfogást, bár sejtem de ezért sért pár embert ha leírom az igazságot!
(csúnyábban akartam írni mert úgy hatna is) de itt hagyom ezt a posztot hogy ne járjon senki úgy ahogy én anno az RX 5500XT vel PCIe 3.0 ás lapban![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest