Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Niczo
senior tag
Ez az 5 gépaktiválási korlát (lásd pl Crysis) fennáll a dobozos verzió esetén is?
-
Integra
titán
prototype és krjázisz pakk sale van ma, 50%
-
Integra
titán
tf2 5,95 júró
-
thomboy
tag
válasz
PowerBuldog #84 üzenetére
Vagy felemelik az árát...
-
válasz
PowerBuldog #84 üzenetére
Mint karácsonykor... Az mekkora szívatás volt.
-
anulu
félisten
nabazz... Civ4 all akcio. en meg tegnap emiatt (is) szenvedtem a dologgal. EU-ban most joval olcsobb.
-
törölt tag
kösz, kovsol, ollie, integra
gondoltam csak nem voltam biztos benne!
-
törölt tag
milyen úton kell fizetni?
-
Integra
titán
half life 2 euroért..
-
törölt tag
A főoldalon hol szerepel a Witcher 66%-os akciós ajánlattal? Mert én konkrétan ilyet nem látok. Az All Atari-nál meg szerepel, hogy "Included: [...]". Ez utóbbi pedig annyit jelent, hogy minden felsorolt Atari játék 66%-kal le van árazva, nem azt, hogy az összes Atari játék.
-
thomboy
tag
-
kovsol
titán
-
A Flottila egy nagyon jó, körökre osztott, taktikai játék. Ha valaki szereti a kategóriát, mindenképpen ajánlom!
Ja, és persze az Eve Online meg az egyik legjobb MMORPG.
-
thomboy
tag
És el is jutottál a hozzászólások végére, mert pont ugyanezt a kört lefutották ott is?
Orkester be is linkelte hogy mik voltak a napi akciók (és 24-én, 25-én és 26-án is 5,43 € volt a Witcher). És nem csak a Witchert, hanem más játékokat is az akció végén akartam megvenni, pl. a Jericho-t is.Másik: direkt írtam, hogy ne vedd támadásnak, erre burkoltan lehülyézel, ha ez vagy te akkor hajrá
PowerBuldog: nem lehet pakkban megvenni a játékait, ha rákattintasz csak felsorolás jön be. Minden más játékuk maradt 66%-os, gondolom rájuk szóltak, hogy nagyon fogy a vicser, emeljetek árat.
daa-raa: pont egy nappal az akció előtt néztem egy magyar Enhanced Edition-t tokkal vonóval, mondom megéri, de ha digitálisan másnap jóval olcsóbban megkapom, akkor azért meggondolandó.
#52: tényleg annyi volt az ára napokig...
A lényeg a lényeg, ezt külföldön is sokan szóvá tették, szóval biztos van alapja. De ha az Oranje nyeri a vb-t, le se fogom ...
-
Grifid
aktív tag
Én nem voltam figyelmetlen, mert láttam mennyiért van kint.
Az hogy még többek, veletek együtt figyelmetlenek az a ti bajotok. Mellesleg ha elolvastad volna amit belinkeltél ott is azt írták válaszul amit én nektek.
Erről most határozottan beugrott egy remek mondás:
"A föld intelligencia hányadosa állandó, csak a lakosok száma növekszik" -
Grifid
aktív tag
Na minden jó megfigyelőnek!
25-én 19.00-tól volt napi akcióban 26-a 19.00-ig a packos akción felül 5 Eurós áron. Letelt a 24 óra vissza "emelték" a pack árára.
A resident evil 5-öt ugyan így volt napi akcióban. 9.50-ért vettem meg. Olvassatok vissza!
Olvass
Válasz
Attól hogy ennyien bégetitek a hülyeséget ahelyett hogy odafigyelnétek a kiírásokra még nem lesz olcsóbb. Sírjatok csak vagy tanuljatok meg olvasni/odafigyelni.Update!
Végre nincs benne semmi amit megvennék.
Bár a Kane & Lynch nem rossz vétel 7.45-ért.
Ja ennek is felmegy az ára holnap este 7 után a pack árára. -
kovsol
titán
csak nálam van kint három játék is napi akcióba, de nincs is árcsökkentés rajt ?
mod: na most már oké, eve amúgy zsír game, több haverom is tolja, de én nem merem elkezdeni, mert nagyon sok időt elvinne, anno mikor X3 al játszottam is tök függő lettemmeg HL1 és max payne... ez is olyan két játék, hogy ezer éve megvan mindenkinek akit tényleg érdekelet
-
Integra
titán
de szíp ára van a modern warfare 2-nek, 60 euro...
-
thomboy
tag
Már bocs, de te miről beszélsz?
Ez NEM napi akciós volt, már első nap a kívánságlistámba tettem, de ma hirtelen megváltozott az ára, mint írtam a MINDEN Atari termék 66%-os akciót kikerülve (mondjuk úgy a kivétel erősíti a szabályt
)
És de, feltűnt az a rohadt nagy sárga számláló, tök szép, meg minden. De remélem a következő napi akciókban feltűnik a régi-új áron a Witcher és akkor elnézem a Steamnek ezt a kis malőrt...
-
orkester
őstag
"66% Off All Atari Games" - nem napi akció volt, hanem Július 4-ig kellett volna tartania.
-
törölt tag
Nem emlékszel rosszul. Amíg $ alapon volt az egész, addig tréfa nélküli árak voltak kint. Amióta "megoldott a $ -> € "konverzió"", azóta van kint a mindenféle adókkal és egyebekkel terhelt ár.
Például akkoriban így írták a beszerzés visszaigazolását:
Product: Portal
Cost: $9.99
Tax: $2.00
Shipping: $0.00
--------
Total: $11.99A Steam Store-ban $9.99 volt feltüntetve
Mostanság pedig:
Deus Ex: Invisible War: 2,50 EUR
--------
Total: 2,50 EURSteam Store-ban 2,50 € volt feltüntetve.
Az amerikaiaknál pedig valóban a tréfa nemléte miatt olcsóbb pl minden.
-
thomboy
tag
A legszebb, hogy direkt nem vettem meg a 66%-kal leárazott Witchert, mondom várok az akció végéig, erre ma nézem az összes többi Atari játék a hirdetettnek megfelelően 66%-kal olcsóbb, míg a Witcher ára duplája lett (33%-osra van árazva).
Bárki bármit mond ez nem szép lépés.
(megy a panaszkodás a Steam fórumain rendesen...)
-
anulu
félisten
utánakerestem, de nem találtam semmit, hogy ilyen miatt bannoltak volna akárkit is. mindegy. majd kiderül...
-
kovsol
titán
most direkt visszakerestem a vásárlásaim nyugtázását mailben és:
Counter-Strike: Source 3,12 EUR -t ír
de kiírva a főoldalra 3,75 volt
és a számla végén:
Total 3,74 EUR
vagy a másik példa:STALKER: Shadow of Chernobyl 1,66 EUR (főoldalon 1,99volt írva)
Total 1,99 EURLeft 4 Dead 4,79 EUR
Total 5,75 EURviszont a CoD4 emnél nem így volt
Call of Duty 4: Modern Warfare 12,49 EUR
Total 12,49 EUR -
anulu
félisten
majd kiderül. mindenesetre valid US IP-ről voltam. remélem nem lesz bajom belőle. mellesleg eléggé a szívbajt hozzátok rám. eddíg még nem írtak semmit. tudom, vasárnap van, de a nyári érdeklődés miatt tippre folyamatosan dolgoznak most is.
-
Jander
senior tag
Van valaki aki esetleg beszállna egy 4-es L4D2-be? Már csak 1 ember kéne! (1650,-re jön ki kb. a játék úgy!!)
-
Dyingsoul
veterán
Jól lement a force unleashed ára!
-
Integra
titán
star wars meg supreme commander 2 megvéve
left4dead2-n agonizálok, hogy van e értelme.. -
futo001
senior tag
Nekem a Left4Dead 2 nem jött be, az első szerintem sokkal élvezhetőbb. A kettőben alig telik el némi idő 2 roham között, én meg szeretek szétnézni a pályákon.
Remélem nem volt még, és akciós lesz valamelyik STALKER.
-
anulu
félisten
US-en $7 a SC2
szerencsére webproxy + némi trükközés (kártyaadatoknál USA cím kell és US megjelölve mint ország, a többi adat a normál) és meg is véve
azt nem értem, h miért jó nekik Európában sokkal drágábban adnitöbb a szállítási költség
-
Neoteric
addikt
Minden napra jut egy favorit eddig, tegnap a GTA EfLC, ma meg a L4D2, kiváncsi leszek mi lesz a holnapi befutó
-
karnokd
tag
Én is bevásároltam, de nem egyszerre, hanem 7 részletben. Le is tiltottak potenciális kártyacsalás miatt
De nincs gond, új accounttal és ajándéknak vásárolva ismét megy.
-
A L4D2-t nézegettem, de karácsonykor úgyis olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD