- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
,,De most itt szerintem egy olyan dologról beszélünk, hogy az E-mail jelszót kellene helyettesíteni. Szerinted ki fog ezért nem tudom hány millió Ft-os berendezést tartani, hogy pl. az én e-mailjeimet megnézze?"
ö...
nem. e-mail jelszó helyettesítéshez koncepcionálisan nem jó semmiféle biometrikus adat: tipikusan nem hitelesített adatot küldesz az emailodnak, onnantól kezdve egyszer kell buherált (akár szoftveresen buherált) leolvasóba nyúlnod, hogy C megszerezzen minden megszerezhető adatot az ujjadról, azt meg annak az email szolgáltalónak küldözgeti, akinek akarja, olyan ujjlenyomatleolvasónak hazudja magát, amilyennek akarja, az email szolgáltatónak tipikusan fingja nincs hogy tényleg van-e olyan.
Az ujjlenyomat/etc kizárólag lokális hitelesítésnél működik, ahol az elfogadóhely (mondjuk egy ajtó) tudja saját maga ellenőrizni, hogy tényleg az ajtó melletti leolvasóból jön az adat.Email jelszó helyett nem lesz semmi átfogóbb, tipikusan azért, mert ott az információ hitelesít, és nem annak a megszerzése, az információ meg ellopható.
Minden oldalra más jelszavat, legyen hosszú, cseréld sűrűn.
-
Centre
tag
"Tökéletes ujjlenyomatot szvsz (bár nem vagyok szakértő, csak hangosan gondolkodom) csak úgy lehet hagyni ha legördíted az ujjat a tárgyról, de ilyet senki nem csinál."
Fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy a rendőrség valahogy megoldja.
A hőszenzorosat nem tudom, én sem értek hozzá, én csak annyit mondtam, hogy az nem igaz, hogy ne hagynánk szanaszét az ujjlenyomatunkat.
Én személy szerint továbbra is a nyelv alapú azonosítás mellett vagyok.
-
TROGLODITA
csendes tag
Ahol valóban számít a biztonság, ott nem használnak ujjlenyomat olvasót, mert annál egyszerűbben nem lopsz el semmit.
Naponta otthagyod több ezer helyen az ujjlenyomatodat, arról nem is beszélve, hogy az olvasó mellett is fognak találni a notidon legalább 10et.Nem véletlenül használnak retina szkennereket, a retinád kicsit nehezebb otthagyni mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest