Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
Open Office-ben dolgozom és egy cellában vannak a vezeték és utónevek, hogy tudom külön oszlopba szétszedni őket?
-
WonderCSabo
félisten
A képről nagyon jónak tűnik az eszköz, gratula! Nem lehetne ezt beépíteni a FF-ba, kiegészítőként?

-
Traxx
őstag
Nekem is tetszik az OpenOffice, céges mintadoksikkal a szövegszerkesztő része 1-2 tördelési hibát leszámítva (be kellett szúrni 1-2 entert) remekül muzsikált, a táblázatkezelője még jobban
A powerpoint viszont csalódás volt, nem játszott le mindent, vagy nem úgy, ahogy kellett volna.Ez a szótár meg jó lesz, bár én a magam helyesírására szoktam hagyatkozni
Hajrá OOo 
-
VaZso
senior tag
Mondjuk én mindig furcsán néztem ezekre a függvényfordításokra, amik pl. az Excelben is vannak... alapvetően nem igazán szimpatizálok a dologgal... elképzeltem, hogy milyen lenne a programozás C, Pascal stb. nyelven, magyarítva. Katasztrófa.
Persze több oldalról meg lehet közelíteni az egészet, de nem szeretek valamit kismillió változatban megtanulni.Egyébként OpenOffice képletszerkesztőjét pl. gyakran használom és szeretem is, de ha arra gondolok, hogy pl. van %fí és %varphi, %ró meg %varrho, stb, akkor a hajam égnek áll... szerintem keverni a legrosszabb

Egyébként semmi gondom OO-val.
-
Khan13
senior tag
Jó hallani ezekről a fejlesztésekről : )
De maga az OOo még mindig nem az igazi... az, hogy a függvények nevei nem lettek lefordítva a táblázatkezelőben, az még nem zavar, de pár dolgot nem tudtam megoldani benne, amit a tanáraim elvárnak (elhihetitek hogy kerestem...). Ezen kívül egész használható, ha meg az ingyenességét nézzük ,akor szavunk nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A powerpoint viszont csalódás volt, nem játszott le mindent, vagy nem úgy, ahogy kellett volna.
Hajrá OOo