- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Az a GSM-en (2-3-4-5G-n) is van, az egyszeri ügyfél úgysem tudja mi az
-
Grodd
tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Szerintem IT szakmában hamarabb megértik a latency kifejezést. Bár a "látencia" nekem is kicsit izzadságszagú
-
Foglalt név
addikt
Az a fura ősmagyar szó, hogy "késleltetés" már kiment a divatból?
-
7Heads Drago
veterán
Hu de jó.
De a sok jó mellet ez az is jelenti, így sokkal egyszerűbb lesz számot is lopni, és ezzel együtt ellopják a telefonkönyvet az üziket, meg mindent.
Én jobb szerettem a régi jól bevállt dolgokat. A külföldi beszélgetéseket eddig is megoldottuk ingyen. -
alevan
őstag
Az immr-el nagyot dobbanthatnának a szolgáltatók ha eltünnek a roaming díjak az EUban. Különválhatna az infrastruktúra és a szolgáltatás.
Az infrastruktúrát fizetné az EU, a tagállamok vagy a szolgáltatók (itt gondolok az antennákra, stb.). A telefon szolgáltatók pedig olyanok lennének, mint az e-mail szolgáltatók: online rendszerrel regisztrálsz, kapsz telefonszámot, bizonyos havi keretet (50-70GB
) és abban benne lenne végtelen SMS és perc. Természetesen ingyenes számhordozással szolgáltatótól függetlenül, mint eddig.
A régi, SIMes ezközökhöz pedig járna SIM, persze korlátozásokkal a régi, 4g és 3g hálózatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Közben egy felhasználói alkalmazással dobják a legnagyobbat: ingyenes hívás a webről. Felforgathatják a piacot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest