Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Onnan, hogy ez kurvára nem nagy hekkerség. Ebben az adatok megszerzése volt a truváj, ami után feltételezhetően teljesen mezei tranzakciók következtek. Miután a károsultak jelezték, hogy nem ők voltak az átutalók, gondolom, gyerekjáték volt megfigyelni a bandát. A Bitcoin se annyira biztonságos, hogy felhatalmazással ne legyen kivizsgálható egy tranzakció, az pl. egyből látszott, hogy merre ment a kriptovaluta. Még ha a felhasználót magát esetleg ki is zárták, előbb-utóbb mindenki hozzáférhetett a megkárosítása részleteihez.
-
-
oszi666
őstag
annyira szeretem, hogy a hackereknek mindig símaszkjuk van (:
ezt adják vajon az OKJ képzéshez? -
Jester01
veterán
Engem inkább ez a része érdekel: "a brit hatóságoknak feltűntek a gyanús tranzakciók, melyek Hollandiához voltak köthetők." Hogyan figyelik a bitcoin tranzakciókat? Miért? Mitől gyanús valami? Honnan tudják, hogy Hollandia?
-
atike
nagyúr
válasz
Depression #5 üzenetére
Nyilván...
-
atike
nagyúr
Annyi eszük van, hogy bányásszanak, de annyi nincs, hogy ne a ggogle.com-ról indítsák a keresést és a továbblépést...?
-
kisbalázs
tag
nekem a wizzair.nl is tetszik
csak saját felelősségre nyisd ha még megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest