Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Bullshit -nek tűnik. Véleményem szerint itt nem AI -ról van szó, inkább automatizációról. Azért az meg akad bőven a konkurenseknél is... Az AI jobban hangzik PR szempontból. Persze ettől még lehet nagyon jó a felhőjük.
-
Azt továbbra sem értem, miért volna fontos a hardver mint olyan, amikor te a szolgáltatást bérled. Nekem maximum érzelmi / hangulati hozzáadott értéket jelentene, ha tudom, hogy X gyártó Y terméke van benne. Sőt a Google maga rakja össze a hardvert, minél olcsóbb alapokon.
-
ddekany
veterán
A Java nem igazán az Oracle terméke. Már rég felfutott és kiforrt volt mikor az Oracle rátette a kezét. Mondjuk, azóta is elég szépen fejlődik... sokan féltették, hogy mit művel majd az Oracle vele. Amúgy meg elég nagy dicsőség egy cégnek, ha ilyet összehoz, nem hogy bizalmatlanságot okozna... Lehet, hogy a böngészőbe ágyazott Java-ból indulsz ki.
-
Taranti
senior tag
Ha egy cloud szolgáltatónak nincs saját hardvere, az hátrány a piacon, akár megbízhatóság tekintetében is. Mert hát akkor kitől bérel? Amazon? Google? Vagy, szövetséget köt egy hardvergyártóval, és együtt futtatják fel a szolgáltatást. Én egy történetről tudok, a T-Systems is indított cloud-ot, és minden hardvert a Huawei rakott össze neki.
Erre gondoltam.
-
Taranti
senior tag
Egy jól megírt/automatizált rendszer amúgy is autonóm, nem látom benne az újdonságot. A monitorozást kihagyni meg butaság. Mondjuk a Java miatt van bennem némi bizalmatlanság az Oracle felé, bár kétségtelen, hogy más területen meg jók a termékeik. Gondolom attól is függ majd a dolog, hogy mennyi profitot remélnek belőle.
Ami sarkalatos lesz, hogy cloud szolgáltatáshoz hardver háttér is kell, arról mindig kevés infot látok, hogy a szolgáltatóknak ez honnan van. Pedig nem mindegy.
-
anulu
félisten
annyira, de annyira várom már (mindegy melyik szolgáltatónál) az első komolyabb, cloud-al kapcsolatos balhét. leállás, adatvesztés, akármi. meglátásom szerint nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy mikor, és mennyire lesz súlyos. ehhez hozzátéve, hogy mondjuk teljesen autonóm a rendszer, azt hogyan fogja kezelni?
-
Crafter32
őstag
Nem értem milyen emberi hibám lehetne egy felhős szolgáltatás esetén? Mondjuk én egyáltalán nem használok semmi ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged