Új hozzászólás Aktív témák
-
selejteztem a lemezeimet, amin volt érdekes tartalom, azt lementettem. a legkorábbi írt cédém színes tdk volt 98-ból, hibátlanul olvasható volt a rengeteg karc ellenére, a philips dettó. a kétezres évek eleji olcsó noname cédék között már volt sok problémás, az évtized közepe környékétől felfelé a dvd-k közül is a nagy többség hibátlan volt, persze főleg a (nem hamis) márkásak. nyilván a taiyos plextorok voltak a leggyorsabbak, a többi taiyo is kiállta az idő próbáját, de versenyben volt még egy 2004-ben írt princo is
viszont pl a narancssárga bulkpaq lemezek teljesen döglöttek (ki hitte volna). az eredetinek mondott lila ridata eleje volt csak olvasható, viszont a tuti hamis ritek szitázású (tudomásom szerint a ritek saját néven sose árult lemezt) meg gond nélkül ment végig... persze márkásból is volt félhalott ricoh, meg memorex cdrw, amiről egyszerűen lepöndörödött az adathordozó réteg.
összességében sokkal rosszabbra számítottam. -
válasz
Donki Hóte #347 üzenetére
nagyon off: pár örökölt dolognál örök probléma, hogy én nem értek hozzá, a boltban viszont ott az esély, hogy átvernek. örököltem pár arany ékszert (közel nem milliós tételekre kell gondolni), húgom anyósa vitte be a bávba, kínáltak érte x forintot, aztán amikor kiderült, hogy ő az xy ismerőse, akkor a vételi ár valahogy rögtön a háromszorosára kúszott fel...
-
válasz
Depression #45 üzenetére
A régi kazettákon azért szólt minden szebben, mert nem volt autotune, hanem énekesek énekeltek.
bezzegrégenmindenjobbvót!
csúnya dolog az öregedés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Gyúrósok ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest