- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
selejteztem a lemezeimet, amin volt érdekes tartalom, azt lementettem. a legkorábbi írt cédém színes tdk volt 98-ból, hibátlanul olvasható volt a rengeteg karc ellenére, a philips dettó. a kétezres évek eleji olcsó noname cédék között már volt sok problémás, az évtized közepe környékétől felfelé a dvd-k közül is a nagy többség hibátlan volt, persze főleg a (nem hamis) márkásak. nyilván a taiyos plextorok voltak a leggyorsabbak, a többi taiyo is kiállta az idő próbáját, de versenyben volt még egy 2004-ben írt princo is viszont pl a narancssárga bulkpaq lemezek teljesen döglöttek (ki hitte volna). az eredetinek mondott lila ridata eleje volt csak olvasható, viszont a tuti hamis ritek szitázású (tudomásom szerint a ritek saját néven sose árult lemezt) meg gond nélkül ment végig... persze márkásból is volt félhalott ricoh, meg memorex cdrw, amiről egyszerűen lepöndörödött az adathordozó réteg.
összességében sokkal rosszabbra számítottam.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Donki Hóte #347 üzenetére
nagyon off: pár örökölt dolognál örök probléma, hogy én nem értek hozzá, a boltban viszont ott az esély, hogy átvernek. örököltem pár arany ékszert (közel nem milliós tételekre kell gondolni), húgom anyósa vitte be a bávba, kínáltak érte x forintot, aztán amikor kiderült, hogy ő az xy ismerőse, akkor a vételi ár valahogy rögtön a háromszorosára kúszott fel...
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Depression #45 üzenetére
A régi kazettákon azért szólt minden szebben, mert nem volt autotune, hanem énekesek énekeltek.
bezzegrégenmindenjobbvót!
csúnya dolog az öregedéshanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest