- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hogy gyorsulgattál életveszélyesen, egy dolog, tele vannak az utak szerencsétlen kiadjás agyatlanokkal, de az, hogy meghazudtoltál engem, amíg nem prezentáltam a bizonyítékot, az hozzákötődött az avatarodhoz, akárhányszor meglátom, nem a gyorsulgató, hanem a hazug ember jut eszembe.
Nyomd meg üresben tiltásig a pirosnál, találj egymásra a hasonszőrűekkel és menjetek a következő pirosig a naplementében Isten hírével
Fiatal vagy, egyszer élsz, legyen benne élvezeted, semmi gond amíg másnak nincs baja, de mi szükség erre a sopánkodásra?
-
1. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg nem tűnsz ki azzal, hogy pl. áthágod szabályokat, én is csak akkor figyeltem fel rád, amikor döngetve húztál el mellettem a forgalommal szemben, életveszélyesen előzve.
2. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg messziről nem brummog a brummogód és rí lefele a külalak, hogy te itt most éppen kapható vagy egy kis huncutkodásra. Ha pedig megadják, amiért jöttél, akkor cüccögve fújtatsz, hogy micsoda autósok vannak.
Az ilyen játszmákhoz két fél kell. Nem áldozat vagy, hanem partner, sőt, provokatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest