- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Hogy gyorsulgattál életveszélyesen, egy dolog, tele vannak az utak szerencsétlen kiadjás agyatlanokkal, de az, hogy meghazudtoltál engem, amíg nem prezentáltam a bizonyítékot, az hozzákötődött az avatarodhoz, akárhányszor meglátom, nem a gyorsulgató, hanem a hazug ember jut eszembe.
Nyomd meg üresben tiltásig a pirosnál, találj egymásra a hasonszőrűekkel és menjetek a következő pirosig a naplementében Isten hírével
Fiatal vagy, egyszer élsz, legyen benne élvezeted, semmi gond amíg másnak nincs baja, de mi szükség erre a sopánkodásra?
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
1. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg nem tűnsz ki azzal, hogy pl. áthágod szabályokat, én is csak akkor figyeltem fel rád, amikor döngetve húztál el mellettem a forgalommal szemben, életveszélyesen előzve.
2. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg messziről nem brummog a brummogód és rí lefele a külalak, hogy te itt most éppen kapható vagy egy kis huncutkodásra. Ha pedig megadják, amiért jöttél, akkor cüccögve fújtatsz, hogy micsoda autósok vannak.
Az ilyen játszmákhoz két fél kell. Nem áldozat vagy, hanem partner, sőt, provokatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest