- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Én is beruháztam egyre. Nekem még nagyon szokatlan, csukló támaszos klavi után váltottam... A csuklótámasz hiánya és a billentyűk magassága elég zavaró. Én pl a bal alsó CTRL gombot sokszor lenyomom gépelés közben ami elég fura dolgokat hoz elő.
A másik a driver hiánya, sajnos nem lehet beállítani egy alap világítást ami újraindítás után is megmaradna.
Ezeket leszámítva nagyon igényes és jó minőségű anyagokból készült, masszív billenytűzetről beszélhetünk. -
johnnie94
csendes tag
Én is a napokban vettem meg, szerintem ár-érték arányban rendben van. Persze lehetnének hasznosabb világítási programok is, de rendben van így is. Egyetlen bajom van, a num/caps/scroll ledjei, vakító kék ledek.
néha kicsit zavaró.
De nem bántam meg a vételt -
infectedmann
őstag
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, talán az egyik legjobb billentyűzet, amit valaha használtam.
-
Farkash
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy ilyen billentyűzetet, csak egy bajom van vele! Ha kikapcsolom a gépet, a bill nem kapcsol ki és folyamatosan világít... Míg ki nem húzom a gépből... Erre esetleg tud valaki megoldást?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Imifej
senior tag
Vettem én is egy ilyent. Szinte tökéletes. Egy bajom van vele. Nem tud azonos színnel pulzálni. Így túl gagyinak tűnik ez a funkció. Meg esetleg jó lett volna, ha bizonyos csoportokat más színnel lehetne megvilágítani (WSAD).
-
domos
senior tag
Szia!
Tetszik a cucc, lehet bepróbálkozom vele én is. Lehetne egy kérésem? Fel tudnád venni hogy milyen a gombok hangja amikor lenyomod és felraknád YouTube-ra? Már ha nem nagy gond.
Köszönöm.
-
Csapoati
nagyúr
Na akkor szerelj fel pár neont a rizskályhádra és össze is lehet hangolni a két cucc világítását.
-
AllTheBest
őstag
Kinézetre nekem nagyon bejön eza billzet, hama urage illuminated egerem van már lassan 3 éve és ezek után lehet, hogy én is benevezek majd egy ilyenre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest