- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Az a baj a szabvánnyal, hogy abban egy konkrét számot kell mondani. A 300 mbps szépen ki is jön a fizikai rétegre mindennemű zavarás, átviteli hiba nélkül (MAC rétegre 120 mbps-ot szoktak megadni). Persze a valóságban nincs ideális környezet, de hát ez így volt a korábbi Wi-Fi szabványoknál is. Szerintem a reklámot lihegik kicsit túl. Nem a 300 mbps-ot kellene hirdetni, hanem azt, hogy a g-nél két-háromszor gyorsabb, meg a hatótávolásga is sokkal jobb. Az USR cucc kapcsán bíztam benne, hogy a Broadcom most is hozza a formáját, és hozta is
-
mozso
senior tag
Jo teszt volt, es kellemes meglepetes az eredmenyek teren. Persze sokan mondhatjak, hogy 300Mbps meg minden, de a Wi-Fi szabvany a kezdetektol fogva ugy specifikalta a szamokat, hogy az ertek half duplex es meg a toltelek infot is le kell vonni(header+frame+stb), mig a sima ethernet ugye full duplex es az utobbi evekben a hatekonysaga is sokat fejlodott.
Ez azonban nem a USRobotics hibaja, hanem a szabvanyalkotoke, az USR elonye az, hogy a leggyorsabb es ez sokunknak szamit. Amugy meg egy Porschenel es Ferrarinal sem azt kerdezzuk hogy miert fogyaszt annyit nem? Vagy ha azt kerdezzuk akkor nincs is szuksegunk az extra sebessegre...es nem is igazan akarjuk megvenni.
-
BRinyo
aktív tag
Ennyi pénzért gagyi. Még ha gigabites volna... 802.11n-hez 100mbps? Jó, látszik, hogy még a 100mbps sincs kihasználva teljesen.
-
Cs_Laci
senior tag
Lassan annyia a Pre N szabványos cucc, hogy megkérdőjelezhető, hogy ezek egyáltalán képesek-e egymással kommunikálni, vagy mindenki megy a saját feje után. Meg aztán ha végre egyszer nagysokára összehozzák az N-et, akkor azzal mennyire lesznek később kompatibilisek.. Mert szerintem hosszú távon lesz jópár inkompatibilitás..
De ettől még egy vicc amit az N szabvánnyal csinálnak, mert lassan már senki nem hiszi el, hogy egyszer valamikor véglegesítik...
-
Volu
tag
Kiváló teszt, viszont úgy látszik én csodát vártam a 802.11n-től. Várhatóan a végleges szabvány még a 100Mbps fast ethernettel sem fog konkurálni. Kár érte!
-
cannibal
senior tag
Jó teszt! Viszont itt toporognak az ATI/AMD uj kártyái és processzorai én már veszettül várom a szokásos profi ph! tesztet más oldalaknak nem hiszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Windows 11
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest