Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Nálunk mobil van, mindenhová viszi! Family ink bekapcsolva bár idegbeteg attól hogy youtube videókat nem tud nézni vagy mindig meg kell kérdeznie mit tölthet le!
Gondolkodtam én is egy ilyenen mikor bejöttek, de plusz még egynek feleslegesnek éreztem. Viszont átmenetinek míg nincs saját telefonja teljesen tökéletes, főleg azoknál a gyerekeknél ahol sokat utazik egyedül vagy minden napra van külön órája. Nálunk ez nem volt gond 5 perc a suli különóráknál meg tanár viszi vagy az iskolán belül van, én meg megyek érte. Amióta covid van a Teams programot maximálisan kihasználják a gyerekek. De akár a discord is jó erre. De ez már más téma! Összességében jó dolognak tartom, de van ennél olcsóbb termék is tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyerekeknek szánt órát próbáltunk ki, a MyKi-nak ez már nem az első ilyen terméke, viszont kétségtelenül fejlődött.
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest