- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nikon DSLR topik
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem jobb, más. Hogy kinek mi a jobb az elég egyén függő, mindenki mást tart fontosnak. Hacsak valamelyik HW/SW komponensed nem igényli a frissebb kernel(driver)t, jó az alap kernel ami a rendszerrel jön. De ez megint az én privát véleményem, másnak meg a verziószámtól lesz erekciója, és a legfrissebbet használja. Szerintem egy átlagos felhasználó, a programjait akarja futtatni, és nem a rendszert pimpelni, felépíteni az alapoktól. Neki az a fontos, hogy az asztalról/start menüből elérje a böngészőt, office-t, menjenek a videók (youtube, vls), a torrent, elérje a NAS-t,....
(x)ubuntu-t elég régen nézegettem, de nem rémlik hogy abban lenne ilyen fejlett perzisztencia-kezekés, és +apró programok amik a hétköznapi használatot segítik elő. Ubuntu a snap-ra tette le a voksát, az MX flatpak-et használ(, és van aki a mezei alkalmazások telepítésére esküszik, futtatókörnyezet nélkül
).
xubuntu-ban gyárilag nincs conky, se GUI konfigurátor. Az MX-ben a grafikus telepítő/programajánló szinte mindegyik bőngészőt felajánlja (Chrome, Vivaldi), míg az ubuntu szoftveráruházában ezek nem szerepelnek(ha jól tudom a készítők oldalán van csak deb csomag belőlük)
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Battlefield 6
- Autós topik
- Rendszergazda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Spotify
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).